spot_img

Νέο ρεκόρ για αυτοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring

Η Lamborghini Aventador SVJ και η Porsche 911 GT2 RS δεν είναι πλέον τα γρηγορότερα αυτοκίνητα παραγωγής στο Nurburgring.

Η Mercedes-Benz AMG GT Black Series ολοκλήρωσε τον γύρο στην «Πράσινη Κόλαση» στα 6 λεπτά και 43.6 δευτερόλεπτα, με οδηγό τον Maro Engel. Σαν μέτρο σύγκρισης, το ρεκόρ της Mercedes ήταν 1 δευτερόλεπτο ταχύτερο από της Lamborghini και 4 δευτερόλεπτα κάτω από της Porsche. Οι Γερμανοί αναφέρουν πως οι συνθήκες χρονομέτρησης δεν ήταν ιδανικές εξαιτίας του νωπού οδοστρώματος, κάτι που τελικά δεν τους πτόησε.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 20 Νοεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Εκμεταλλευόμενοι την πλήρη παραμετροποίηση που προσφέρει το πακέτο Black Series, ρύθμισαν την ανάρτηση, το traction control και το αεροδυναμικό πακέτο στις πιο ακραίες επιλογές για τα χαρακτηριστικά του Nurburgring. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της πίστας πιστοποίησαν ότι δεν χρησιμοποιήθηκε τίποτα που να μην περιλαμβάνεται στην έκδοση παραγωγής του γερμανικού coupe. Ακόμη και τα λάστιχα ήταν τα ίδια Michelin Pilot Sport που «φοράει» η AMG GT από το εργοστάσιο. Τώρα, μένει να δούμε πώς θα απαντήσουν οι άσπονδοι εχθροί της Mercedes στο 6:43.616.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή για την F1, “Slipstream”, με την ανασκόπηση του GP Τουρκίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles