spot_img

Norris: «Ο Hamilton είναι ο λόγος που είμαι στην F1»

Ο Lando Norris μίλησε για την σχέση του με το Lewis Hamilton, για τον οποίο μίλησε στις δηλώσεις του με μεγάλο σεβασμό.

Η McLaren βιώνει τα τελευταία δυο χρόνια μια από τις δύσκολες σεζόν της στη Formula 1. Η ομάδα όμως δεν σταμάτησε να εργάζεται σκληρά και στο Grand Prix Αυστρίας έφερε σημαντικές αναβαθμίσεις στην MCL60 του Lando Norris. Ο νεαρός Βρετανός με το βελτιωμένο αγωνιστικό πακέτο της ομάδας, κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά στις μάχες εντός πίστας και συγκεκριμένα στον αγώνα του Red Bull Ring με τον Lewis Hamilton για την 5η θέση.

Ο Norris σε πρόσφατες δηλώσεις του, μίλησε για την σχέση του με τον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

«Τους τελευταίους μήνες μιλάμε πολύ περισσότερο και έχουμε αρχίσει να γνωριζόμαστε καλύτερα. Έχω αναπτύξει μεγάλο σεβασμό για τον Lewis και για όσα έχει καταφέρει να πετύχει στη Formula 1, είναι τρομερά επιτεύγματα. Δεν είμαι πάντα ο τύπος που κάνει πολλές ερωτήσεις για να καταλάβω τον χαρακτήρα κάποιου και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται. Προσπαθώ με πιο διακριτικό τρόπο να καταλάβω τον τρόπο σκέψης τους και τι τους κάνει τόσο ιδιαίτερους. Δεν είμαι και τόσο επίμονος να τους ρωτάω συνέχεια, αν και αυτός ίσως να ήταν ο καλύτερος τρόπος αλλά δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Είμαι χαρούμενος που περνάω το χρόνο μου με τέτοια άτομα, άτομα που διαπρέπουν σε όποιο άθλημα και να κάνουν και τους σέβομαι πολύ».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #118 με την ανάλυση του φιάσκου με τα όρια πίστας στο GP Αυστρίας και όχι μόνο. 

Επιπλέον, ο Norris αποκάλυψε πως ο Hamilton συνεχίζει να υποστηρίζει την ομάδα με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στο χώρο της Formula 1 και έχει στηριχτεί επάνω στην εμπειρία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για να φέρει και ο ίδιος την καριέρα του στο επόμενο επίπεδο.

«Είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα και ήθελα να γίνω οδηγός στη Formula 1. Είναι λίγο περίεργο αν σκεφτείς ότι τώρα μάχομαι εναντίον του, ειδικά το προηγούμενο αγωνιστικό τριήμερο στην Αυστρία. Είναι απίστευτο και είναι τιμή μου να βρίσκομαι μαζί του στην πίστα. Αυτή είναι μια σχέση όμως που αλλάζει και ωριμάζει και πιστεύω έχει να κάνει με το σημείο που βρίσκεται στην καριέρα του. Τρέφει ακόμα μεγάλο σεβασμό για την McLaren, θέλει η ομάδα να έχει καλή επίδοση και αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί εδώ ξεκίνησε την καριέρα του. Πάντα νιώθεις ότι στην πρώτη σου ομάδα χρωστάς πολλά κατά μια έννοια».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles