spot_img

GP Μ. Βρετανίας FP1: Μπροστά ο Verstappen και στο βάθος οι υπόλοιποι

Ο Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του GP Μ. Βρετανίας δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του για ένα ακόμη αγωνιστικό τριήμερο. 

Το δέκατο αγωνιστικό τριήμερο της Formula 1 είναι γεγονός, με ομάδες και οδηγούς να πραγματοποιούν τα προγράμματά τους στο FP1. Ταχύτερος ήταν ο Verstappen της Red Bull Racing. O Ολλανδός πρωταθλητής σημείωσε το 1:28,600 με τη μαλακή γόμα ελαστικών και πήρε την πρώτη θέση, τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου μπροστά από τον teammate του, Sergio Perez. Εντυπωσιακός ήταν ο Alex Albon με τη Williams FW45, o οποίος κατέλαβε την 3η θέση, με χρόνο μισό δευτερόλεπτο πιο αργό του Verstappen.

Ο Fernando Alonso ήταν στην 4η θέση μπροστά από τον Charles Leclerc, όμως η διαφορά των δύο από τον Verstappen ήταν τεράστια. Ο Esteban Ocon ήταν στην 6η θέση, μπροστά από τους Carlos Sainz, Lando Norris, Lance Stroll και Oscar Piastri.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του φιάσκου με τα όρια πίστας στην Αυστρία και την ανάλυση του GP.

Εκτός 10άδας ήταν οι δύο οδηγοί της Mercedes-AMG, Lewis Hamilton και George Russell. Αμφότεροι ήταν οι μόνοι οδηγοί που έκαναν την ταχύτερη επίδοσή τους με τη μεσαία γόμα ελαστικών, όμως δυσκολεύτηκαν πολύ με την οδήγηση του μονοθεσίου τους. Το πίσω μέρος «ξεκολλούσε» στο μέσον της στροφής και ήταν απορίας άξιο το ότι δεν είχαν κάποιο ατύχημα.

Αποτελέσματα FP1 GP Μ. Βρετανίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles