spot_img

Norris: «Ο Sainz με βοήθησε πολύ με το DRS»

Ο Lando Norris οφείλει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Carlos Sainz θα το βάθρο που κατέκτησε στον αγώνα της Formula 1 στη Σιγκαπούρη.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε το εντυπωσιακό Grand Prix Σιγκαπούρης για τη McLaren και τον Lando Norris. Ο Βρετανός έκανε έναν σταθερό και γρήγορο αγώνα, ο οποίος περιλάμβανε έντονες στιγμές άγχους και αγωνίας στους τελευταίους γύρους.

Ο Norris είχε πίσω του τους οδηγούς της Mercedes και προσπαθούσε να μείνει κοντά στον Carlos Sainz για να αμυνθεί. Εν τέλει το κατάφερε και πήρε μια φοβερή 2η θέση, πίσω από τον Ισπανό της Scuderia Ferrari που θριάμβευσε. Μετά το τέλος του αγώνα όπως ήταν λογικό, ευχαρίστησε τον πρώην teammate του.

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ο Carlos ήταν γενναιόδωρος που μου έδινε DRS στο τέλος και με βοήθησε. Ήταν δύσκολα, το ξέραμε από τη στιγμή που μπήκαν οι οδηγοί της Mercedes στα pits, ειδικά με πολλά σημεία προσπεράσματος. Όμως τους κρατήσαμε πίσω και είμαστε στο βάθρο. Κάναμε όλα όσα έπρεπε και με το παραπάνω».

Ακούστε την εκπομπή/podcast Slipstream #123 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας. 

Επίσης παραδέχθηκε πως κι εκείνος είχε μια τρομακτική στιγμή στον τελευταίο γύρο.

«Χτύπησα κι εγώ στον τοίχο στον τελευταίο γύρο στο ίδιο σημείο με τον George. Με αντέγραψε και το έκανε χειρότερα από εμένα. Νιώθω όμως λίγο άσχημα γι’ αυτόν γιατί πιστεύω πως ήταν ο ταχύτερος σήμερα. Με βοήθησε να χαλαρώσω στο τέλος και ως ομάδα πήραμε καλούς βαθμούς. Όλοι εμείς που παλέψαμε για νίκη οδηγήσαμε καταπληκτικά. Ήταν αγχωτικός αγώνας αλλά τα καταφέραμε».

Ο Νόρις ήταν τυχερός στην ατυχία του στον τελευταίο γύρο, καθώς θα μπορούσε να εγκαταλείψει τον αγώνα, όπως ο George Russell.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles