spot_img

Ο Hamilton στεναχωρήθηκε για τον Russell που έχασε το βάθρο

Ο Lewis Hamilton στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στη Σιγκαπούρη στάθηκε στον George Russell και την ατυχία του στον τελευταίο γύρο.

Έπειτα από ένα πολύ μέτριο Σάββατο, ο Lewis Hamilton έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο ανατρεπτικό Grand Prix Σιγκαπούρης που κέρδισε ο Carlos Sainz. Ο Βρετανός συμμετείχε σε αρκετές μάχες στο πρώτο μέρος του αγώνα και στο τέλος πάλεψε πολύ σκληρά για τη νίκη, μαζί με τον George Russell. Ωστόσο το λάθος του νεαρού Βρετανού τον έθεσε εκτός μάχης στον τελευταίο γύρο.

Έτσι ο Hamilton ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο μετά το Grand Prix Μ. Βρετανίας, πίσω στον Ιούλιο. Μετά το «πέσιμο» της καρό σημαίας, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για τον αγώνα του στη Μαρίνα Μπέι.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Carlos και στον Lando, έκαναν φοβερή δουλειά. Ρισκάραμε πολύ αυτό το τριήμερο, επιλέξαμε διαφορετική στρατηγική με τα ελαστικά για να κάνουμε αυτό που κάναμε σήμερα. Η ομάδα έκανε φοβερή δουλειά. Είναι κρίμα αυτό που έγινε στην πρώτη στροφή στην εκκίνηση. Συνέχιζα να πιέζω, δεν το έβαλα κάτω. Πολύ ατυχές αυτό που έγινε με τον George. Πιέζαμε πολύ σκληρά και τα ελαστικά μας είχαν υπερθερμανθεί. Ξέρω πως ο Russell θα επιστρέψει δυνατός, είχε φοβερό τριήμερο».

Ακούστε το νέο μας podcast για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας.

Επιπλέον ρωτήθηκε για τη σωματική του καταπόνηση έπειτα από έναν πολύ απαιτητικό αγώνα στη Σιγκαπούρη.

«Έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα. Κάνει τρομερή ζέστη, πρέπει να έχασα σήμερα μόνο δύο κιλά».

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Hamilton σκαρφάλωσε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών, με επτά αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles