spot_img

Norris: «Θα κέρδιζα τον Hamilton με το ίδιο μονοθέσιο»

«Πικάντικες» δηλώσεις έκανε ο Lando Norris υποστηρίζοντας πως εάν ποτέ ήταν teammate του Lewis Hamilton θα ήταν σε θέση να τον κερδίσει.

Η πολυαναμενόμενη μετεγγραφή του George Russell στη Mercedes-AMG το 2022 και πιο συγκεκριμένα η απόδοσή του στην πίστα έχει πείσει πολλούς πως εάν μάχονταν για τον τίτλο θα μπορούσε να κερδίσει τον Hamilton. Βέβαια το αγωνιστικό πακέτο της W13 E-Performance έφερε πολλές δυσκολίες ειδικά στο Hamilton, ο οποίος βρήκε τα πατήματά του μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα του Πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικά ο 7φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο όγκο βαθμών στους τελευταίους δέκα αγώνες τερματίζοντας πιο μπροστά από τον Russell.

Πρόσφατα ο νεαρός Βρετανός της McLaren, Lando Norris, δήλωσε πως αν ήταν ποτέ teammate με τον Hamilton θα μπορούσε να τον κοντράρει στα ίσια και εξήγησε τον λόγο. Υπογράμμισε μάλιστα πως στο χώρο αυτό η αυτοπεποίθηση είναι το παν για να ανέβεις επίπεδο ως οδηγός.

«Αυτό είναι μια καλή ερώτηση, αλλά μπορώ να πω πως ναι. Εννοείται δεν θα ήταν εύκολο, είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών. Αν θες όμως να βελτιώνεις την απόδοσή σου πρέπει να πιστέψεις πρώτα ότι είσαι ο καλύτερος απ’ όλους».

Το σενάριο βέβαια οι δυο αυτοί οδηγοί να βρεθούν στην ίδια ομάδα μοιάζει αρκετά απίθανο. Ο Norris έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την McLaren, ενώ ο Hamilton όχι μόνο αρνείται τις φήμες περί απόσυρσής του από την Formula 1 έχει επισημοποιήσει πως δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με κάποια άλλη ομάδα πέρα από την Mercedes. Επιπλέον, ο Norris έχει εγκλιματιστεί πλήρων με την ομάδα της McLaren, όπου έκανε και το ντεμπούτο του στην Formula 1. Κανείς δεν γνωρίζει πως θα απέδιδε σε κάποια άλλη ομάδα και με διαφορετικό μονοθέσιο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Ιαπωνίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles