spot_img

Ο Alex Fontana ζωντανά στην εκπομπή “Slipstream”

Η εκπομπή Slipstream του Automotonews.gr, θα έχει τη τιμή να υποδεχθεί τον ελληνικής καταγωγής οδηγό αγώνων ταχύτητας, την Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Όπως κάθε Δευτέρα, ο Στάθης Κοκκορόγιαννης μαζί με τον Σάκη Ζαφειρόπουλο σας περιμένουν για να μιλήσετε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της Formula 1. H εκπομπή της Δευτέρας, θα είναι ίσως η πιο ιδιαίτερη εκπομπή μέχρι στιγμής.

Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο ελληνικής καταγωγής οδηγός αγώνων, Alex Fontana, ο οποίος μάλιστα έχει οδηγήσει μονοθέσιο της F1, όντας δοκιμαστής της ομάδας της Lotus F1. O Alex θα μας μιλήσει για την καριέρα του ως οδηγός, θα σχολιάσει τα τελευταία τεκταινόμενα της Formula 1, ενώ θα απαντήσει και στις δικές σας ερωτήσεις.

Η εκπομπή Slipstream πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 20:00, ζωντανά από το κανάλι του Automotonews στο Youtube. Εάν έχεις κάποια ερώτηση για τον Alex, μπορείς να την κάνεις στο post της σελίδας του AMN. Σε περιμένουμε.

Μπορείς να ακούσεις την εκπομπή αύριο στο παρακάτω βίντεο, όπου θα γίνει η ζωντανή μετάδοση της εκπομπής. Εναλλακτικά, εάν δεν ανοίγει πάτησε εδώ.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles