spot_img

Οι στενοί δρόμοι του Μπακού υποδέχονται το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 είναι για τα καλά στο δεύτερο μισό του και επόμενος σταθμός δεν είναι άλλος από το μοναδικό GP του Αζερμπαϊτζάν.

Ο πρώτος αγώνας σε σιρκουί πόλης είναι γεγονός για το πρωτάθλημα, με το Αζερμπαϊτζάν να φιλοξενεί τον 7ο αγώνα της σεζόν. Η πίστα των έξι χιλιομέτρων αναμένεται να προσφέρει άπλετη δράση, με τους οδηγούς να καλούνται να αντεπεξέλθουν στις απαιτητικές στροφές του Baku Street Circuit.

Μετά από τους έξι πρώτους αγώνες, ο Γιώργος Σταματόπουλος προηγείται στο πρωτάθλημα με 94 βαθμούς και έχει αφήσει πίσω του 24 βαθμούς τον Κώστα Αναστασάκη. Επιπλέον υπάρχει μεγάλη μάχη στο πρωτάθλημα ομάδων καθώς η McLaren, η Red Bull και η Mercedes έχουν διαφορά μεταξύ τους μόλις 9 βαθμούς.

Μπορείς να παρακολουθήσεις το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 ζωντανά κάθε Κυριακή στις 18:00μμ, όπως επίσης και να δεις ξανά και ξανά τους αγώνες στο επίσημο κανάλι του Automotonews.gr στο Youtube. Στήριξε μας, κάνοντας subscribe στο κανάλι, like και σχόλιο στα βίντεο μας, διότι εσείς είστε η δύναμή μας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μέχρι τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής, μπορείς στο παρακάτω βίντεο να δεις έναν γύρο στη πίστα του Μπακού, όπως επίσης και τον εκπληκτικό αγώνα των Η.Π.Α.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles