spot_img

Ο Alonso μιλά για τον Hamilton σαν να αναφέρεται στον εαυτό του

Ο Fernando Alonso για μία ακόμη φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην teammate του στη Formula 1, Lewis Hamilton. 

Μία από τις πιο επεισοδιακές συνυπάρξεις στη σύγχρονη εποχή της Formula 1 ήταν αυτή των Fernando Alonso και Lewis Hamilton. Οι δυο τους πέρασαν μόλις μια σεζόν ως οδηγοί της McLaren κι έκτοτε οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ κάτι παραπάνω από τυπικές.

Ο αλληλοσεβασμός ανάμεσα στους δύο είναι εμφανής τα τελευταία χρόνια, καθώς ο ένας δεν χάνει ευκαιρία να… καλοπιάνει τον άλλο. Για μία ακόμη φορά ο Alonso μίλησε για τον Hamilton και είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Ο Ισπανός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό GQ και τα λόγια του για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ενδεχομένως να του θυμίζουν τον εαυτό του, περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε.

«Έχουμε πολύ διαφορετικές προσωπικότητες και κίνητρα. Ο Lewis έκανε εξαιρετική δουλειά να παρέμενε ανταγωνιστικός σε περιόδους της ζωής του που δεν είχε ανταγωνιστικά μονοθέσια. Δεν ήταν πολλές οι περιπτώσεις αυτές αλλά πάντα αποδίδει σε κορυφαίο επίπεδο. Τώρα δεν έχει καλό μονοθέσιο, η Red Bull είναι αυτή που κυριαρχεί. Κυνηγάει τον Perez για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών και ποτέ δεν τα παρατάει. Η απόδοση του Χάμιλτον αφού έχει κερδίσει τόσα πολλά πρωταθλήματα δίνει κίνητρο σε όλους μας».

Δυστυχώς όμως, μετά το 2012 δεν έχει υπάρξει άλλη χρονιά που να έχουν και οι δυο τους έχουν μονοθέσια αντάξια για να διεκδικήσουν πρωτάθλημα στη Formula 1.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Βραζιλίας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles