spot_img

O Alonso μιλάει για το μέλλον του στην F1

O Fernando Alonso αποκάλυψε ποια ομάδα είναι στην κορυφή της λίστας του για να παραμείνει στην F1 μετά και από το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Fernando Alonso τον ερχόμενο Ιούλιο θα γίνει 43 ετών. Τα προηγούμενα χρόνια μια τέτοια ηλικία ήταν απαγορευτική για οδηγούς Formula 1. Ωστόσο ο Ισπανός, όπως έκανε ο Κίμι Ράικονεν ή όπως θα κάνει ο Lewis Hamilton, πηγαίνουν κόντρα στη λογική και αποδεικνύουν πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Ο οδηγός από το Οβιέδο είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την Aston Martin και ακόμη δεν έχει μπει σε διαδικασία ανανέωσης. Όμως κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να αλλάξει σύντομα. Μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας AMR24, o Alonso μίλησε για το μέλλον του στη Formula 1 και ποια ομάδα έχει ως προτεραιότητα.

«Δεν σκέφτομαι το μέλλον. Το χειμώνα έγιναν πολλά πράγματα και θέλω στον πρώτο αγώνα να ξεκινήσουμε με το δεξί. Δεν υπάρχουν πολλοί πρωταθλητές στο grid. Oι Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον έχουν αμφότεροι συμβόλαια και είμαι ο μοναδικός πρωταθλητής που δεν έχει για το 2025 και είμαι διαθέσιμος. Θέλω να νιώθω ο εαυτός μου αν είναι να δεσμευτώ στην F1. Αν νιώθω πως μπορώ να δώσω το 200% στην ομάδα και δω πως μπορώ να το κάνω, η Aston Martin θα είναι η πρώτη μου επιλογή, θα είναι η προτεραιότητά μου για να συζητήσω ένα νέο συμβόλαιο. Πέρυσι κατακτήσαμε πολλά μαζί και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνίζομαι όταν έφυγα από την Alpine. Σίγουρα θα είναι η πρώτη ομάδα που θα συζητήσω, σίγουρα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τηv F1 με την ανάλυση της νέας Aston Martin AMR24 και των νέων μονοθεσίων των Ferrari, Mercedes, McLaren και Red Bull Racing.

O Alonso έχει μπει στη λίστα υποψήφιων για την αντικατάσταση του Lewis Hamilton  στη Mercedes-AMG. Σίγουρα ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα άλλαζε εκ νέου τη «Silly Season» της F1, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε την έναρξη της σεζόν για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τη δυναμική των ομάδων.

Προς ώρας λοιπόν, ο Ισπανός δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Aston Martin και δεν αναζητά νέο περιβάλλον.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles