spot_img

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Hamilton στην τελευταία του σεζόν με τη Mercedes

O Lewis Hamilton μίλησε για την επερχόμενη σεζόν της Formula 1 η οποία θα είναι η τελευταία του με τα χρώματα της Mercedes-AMG.

Ο τελευταίος «χορός» του Lewis Hamilton με τη Mercedes-AMG αρχίζει. Ο Βρετανός θα αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα και το 2025 θα γίνει οδηγός της Scuderia Ferrari σε μία κίνηση που… σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όμως το μυαλό του δεν είναι στη Ferrari προς ώρας, αλλά παραμένει στη Mercedes. Φέτος επιθυμεί να έχει μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και να κατακτήσει τον 8ο τίτλο της καριέρας του στην τελευταία του παράσταση με τα «ασημί βέλη».

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας και εντυπωσιακής Mercedes W15, o Hamilton εμφανίστηκε συγκινημένος με το γεγονός πως φέτος θα οδηγήσει για τελευταία φορά για την ομάδα του Μπράκλεϊ.

«Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν είναι πολύ συγκινητική. Είναι πολύ σουρεαλιστικό που είμαι στην τελευταία μου σεζόν με τη Mercedes. Ήρθα το 2013 στην ομάδα. Είναι προνόμιο για εμένα να δουλεύω με ανθρώπους που εργάζονται τόσο σκληρά το χειμώνα για να έχουμε έτοιμο το νέο μας μονοθέσιο για το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι η πιο συναρπαστική περίοδος της σεζόν, ειλικρινά και αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα συναρμολογημένο το μονοθέσιο. Είναι πολύ συναρπαστικό να ξέρω τι βρίσκεται μέσα από το αμάξωμα και δεν θα το μάθουν άλλοι».

Ο Hamilton οδήγησε για πρώτη φορά τη νέα W15 στο shakedown που πραγματοποιήθηκε στο Σίλβερστον. Εκεί πήρε την πρώτη του γεύση από το φετινό μονοθέσιο και πλέον στρέφει την προσοχή του στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου.

Εάν ο Hamilton καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα στην τελευταία του σεζόν με τη Mercedes, τότε θα ολοκληρώσει με παραμυθένιο τρόπο την καριέρα του στη γερμανική ομάδα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τηv F1 με την ανάλυση της νέας Mercedes W15 και των νέων μονοθεσίων των Ferrari, Aston Martin, McLaren και Red Bull Racing.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles