spot_img

O Alonso οδηγεί τραυματίας από την Αυστραλία

Ο Fernando Alonso αποκάλυψε πως το χέρι του που τραυματίστηκε στις κατατακτήριες του Grand Prix Αυστραλίας δεν έχει γιατρευτεί πλήρως έπειτα από σχεδόν δύο μήνες.

Ο Fernando Alonso βρισκόταν στο Q3 στις κατατακτήριες του GP Αυστραλίας της Formula 1 και ετοιμαζόταν για ένα καλό πλασάρισμα στη σειρά εκκίνησης στην πίστα του Albert Park. Η προσπάθειά του, όμως, εμποδίστηκε από ένα πρόβλημα με τα υδραυλικά της A522, με τον Ισπανό να έχει έξοδο στο sector 3 στη στροφή 11 και να προσκρούει στα προστατευτικά ελαστικά. Η πρόσκρουση δε φάνηκε να είναι ιδιαίτερα σφοδρή, ωστόσο το χέρι του Alonso τραυματίστηκε και, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει γιατρευτεί πλήρως ακόμα και σήμερα.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έγινε πιο συγκεκριμένος, περιγράφοντας την κατάσταση που έχει αυτή τη στιγμή το τραυματισμένο του χέρι.

«Κόκαλα, σύνδεσμοι, τένοντες, τα πάντα είναι σε άσχημη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Χρειάζομαι δύο ή τρεις μήνες. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν υπάρχει κάποια εγχείρηση που πρέπει να γίνει, απλά πρέπει να αναρρώσω. Δυστυχώς, κάθε δύο εβδομάδες πρέπει να οδηγώ. Συνεπώς, προσπαθώ να ξεκουράζομαι στο σπίτι, όμως θα χρειαστώ λίγους μήνες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μονακό.

Ο Fernando Alonso, παρά το γεγονός πως τον Ιούλιο συμπληρώνει το 41ο έτος της ζωής του, συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια μαχητικότητα στη Formula 1. Ο Ισπανός έχει κάποιες σποραδικές καλές εμφανίσεις το 2022, οι οποίες, ωστόσο, δεν έχουν συνδυαστεί από ανάλογα θετικά αποτελέσματα. Μετά από 7 αγώνες, έχει συγκεντρώσει μόλις 10 πόντους, έχοντας βαθμολογηθεί σε τρεις αγώνες.

Παράλληλα, ο teammate του, Esteban Ocon, έχοντας 30 πόντους στη βαθμολογία και πιο σταθερή βαθμολόγηση.

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G.

Μπορείτε να βρείτε όλες μας τις εκπομπές για τη Formula 1 και στο Spotify. Πατήστε εδώ για να τις βρείτε! 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles