spot_img

Ο Alonso «ψήνεται» να συνεργαστεί ξανά με τη Honda

O Fernando Alonso παραδέχθηκε πως είναι ανοικτός να οδηγήσει και πάλι μονοθέσιο της Formula 1 που έχει κινητήρα Honda. 

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της Formula 1 στο Μονακό, έγινε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση που αλλάζει τα δεδομένα στο σπορ. Οι Aston martin και Honda, ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν αρχής γενομένης από το 2026. Η ιαπωνική φίρμα θα παραμείνει στην F1 και μαζί με τους Βρετανούς, θέλουν να δημιουργήσουν μία νέα «super team».

Ο Fernando Alonso ρωτήθηκε σχετικά με τη μελλοντική συνεργασία των δύο εταιρειών.

«Είναι πολύ καλή είδηση για την ομάδα. Δείχνει την αποφασιστικότητα της Aston Martin να κερδίσει αγώνες και πρωταθλήματα μελλοντικά, να είναι ανεξάρτητη, να κατασκευάζουν τα δικά τους κιβώτια και ολόκληρο το μονοθέσιο. Είναι ο μόνος τρόπος να είναι μια ομάδα 100% σίγουρη πως έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγωνιστικού της πακέτου. Είναι ένα φοβερό σημάδι για την Aston Martin πως η θέληση για νίκες και διακρίσεις είναι εκεί».

Την προηγούμενη φορά που ο Alonso οδηγούσε στη Formula 1 με κινητήρες Honda, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ και πάλι με τη Honda. Γνωρίζω πως κύλησε η συνεργασία μας την προηγούμενη φορά. Για ορισμένους από τους teammates μου, όπως ο Στόφελ Φαντούρν, ήταν χειρότερα τα πράγματα. Έχουν αποδείξει πως έχουν πλέον ένα ανταγωνιστικό πακέτο. Κέρδισαν το πρωτάθλημα το 2021 και το 2022 με τη Red Bull και πιθανότατα θα το κάνουν και φέτος. Μπορεί το 2026 να έχουμε νέους κανονισμούς, ωστόσο πρόκειται για ένα πολύ συναρπαστικό project».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #116 με την ανάλυση του Grand Prix Ισπανίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles