spot_img

Ο απίστευτος λόγος που πήρε επίπληξη ο Perez στο Μαϊάμι

Ο Sergio Perez κλήθηκε να απολογηθεί για ένα «τεραστίων» διαστάσεων ατόπημα στο οποίο προέβει πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας της Formula 1 στο Μαϊάμι. 

Τελικά o Sergio Perez ούτε πήρε τη νίκη, ούτε προηγείται στη βαθμολογία και μάλιστα στις αποσκευές του θα κουβαλά και μία επίπληξη την οποία έλαβε από τους αγωνοδίκες. Για ασυνήθιστο λόγο.

Ο Μεξικανός καθυστέρησε για την καθιερωμένη παρέλαση των οδηγών πριν τον αγώνα. Πράγμα που τον έφερε ενώπιον των αγωνοδικών για την παραβίαση του Άρθρου 19.4 των αγωνιστικών κανονισμών της Formula 1.

Μην χάσετε την Τρίτη 9/5 στις 21:00, την εκπομπή/podcast, Slipstream #113, με την ανάλυση του αγώνα της Formula 1 στο Μαϊάμι. Βρείτε το link με ένα κλικ εδώ.

Καθώς το ατόπημα του οδηγού της Red Bull Racing προέκυψε διότι ήταν απασχολημένος με εμπορικές/επικοινωνιακές υποχρεώσεις της ομάδας, οι αγωνοδίκες έκριναν πως δεν δικαιολογούνταν η καθυστέρηση αυτή.

Περιορίστηκαν σε επίπληξη, που μπορεί να μην έχει άμεσες συνέπειες αλλά σε περίπτωση που ένας οδηγός λάβει πέντε μέσα σε μία σεζόν, τότε λαμβάνει και ποινή δέκα θέσεων στο grid του επόμενου αγώνα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #112 με την ανάλυση του αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν. 

Η απόφαση των αγωνοδικών

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles