spot_img

Ο Billy Monger έχασε και τα δύο του πόδια σε αγώνα F4

O Billy Monger είχε ένα φρικιαστικό ατύχημα την περασμένη Κυριακή σε αγώνα για την Βρετανική F4, με τη ζωή του να αλλάζει για πάντα.

Ο 17χρονος νεαρός, με περίπου 15 λεπτά να απομένουν για το τέλος του αγώνα, συγκρούστηκε με ένα ακινητοποιημένο μονοθέσιο, με το θέαμα να είναι άκρως τρομακτικό. Επιπλέον πήρε 2 ολόκληρες ώρες να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό.

Αμέσως, ο Billy μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως το εύρος των τραυματισμών του φάνηκε πολύ αργά.

Οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνητό κόμμα, καθώς ξεκίνησαν τις επεμβάσεις. Όμως, παρά την υπερπροσπάθεια δεν κατάφεραν να σώσουν τα πόδια του και αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό των κάτω άκρων.

Ο Monger αναμένεται να ξυπνήσει τις επόμενες ημέρες, παρά την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του.

Η ομάδα του, η JHR Development λάνσαρε μια ιστοσελίδα crowdfunding, ώστε να μαζευτούν χρήματα για να μπορέσει ο Morger να αναρρώσει.

Η στήριξη ήταν τεράστια από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με πολλούς οπαδούς και πάρα πολλούς οδηγούς αγώνων, ενεργούς και μη, να στηρίζουν τον νεαρό. Μάλιστα μέσα σε ένα 24ωρο, έχει συγκεντρωθεί πάνω από 400.000 λίρες.

Είναι απίστευτα θλιβερό να συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός. Είναι μόλις 17 ετών και όλα τα όνειρα που έκανε για τη καριέρα του, ξαφνικά σε κλάσματα δευτερολέπτου εξανεμίστηκαν. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτούμε, σε μια τόσο νεαρή ηλικία να συμβαίνει ένα τόσο τραγικό γεγονός.

Την ιστοσελίδα για το crowdfunding μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles