spot_img

Ο Binder μιλάει για την τρελή του εβδομάδα

Ο Brad Binder έγραψε ιστορία κατακτώντας τη παρθενική του νίκη στο MotoGP με την ομάδα της KTM και άφησε τους πάντες άφωνους.

Η εμφάνιση του Νοτιοαφρικανού ήταν πέρα για πέρα εντυπωσιακή, έχοντας από την αρχή έως το τέλος τον ρυθμό για να μπορέσει να φτάσει στη πολυπόθητη πρώτη νίκη της KTM στη μεγάλη κατηγορία. Μόλις στη πρώτη του σεζόν, ο Binder άλλαξε τα δεδομένα και επιβεβαίωσε αυτό που είδαμε στον πρώτο αγώνα της Jerez με τον ρυθμό του.

Η Αυστριακή ομάδα μπορούσε να κάνει το 1-2 αν δεν είχε την πτώση ο Pol Espargaro στην επαφή με τον Johann Zarco.

Οι ημέρες που μεσολάβησαν από τη νίκη στο Brno ήταν αρκετά σουρεαλιστικές για τον Binder, ο οποίος ήταν τόσο περιζήτητος που δεν μπόρεσε ούτε με τους γονείς του να μιλήσει.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό. Είναι τελείως τρελό. Πολλοί χάρηκαν αυτό το αποτέλεσμα και νομίζω ότι οφείλεται και στο ότι ήταν απρόσμενο. Το τηλέφωνό μου χτυπούσε συνέχεια και το έβαλα σε λειτουργία πτήσης 24 ώρες. Ήταν τρελό. Δεν μπόρεσα να μιλήσω ούτε στους γονείς μου. Το τηλέφωνό τους χτυπούσε συνέχεια. Για εμάς ήταν τεράστια θυσία. Βασικά για εμένα ήταν ένα όνειρο να βρεθώ στο paddock εδώ, όμως γι’ αυτούς ήταν τεράστια θυσία. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά τέτοιες στιγμές όπως την Κυριακή κάνουν τα πάντα να αξίζουν. Είναι απίστευτο! Στη Νότια Αφρική λατρεύουν το σπορ μας και γενικά τα αθλήματα. Έχω δει πώς είναι να έχεις πίσω σου μια ολόκληρη χώρα. Αυτή η 1η νίκη ήταν εκπληκτική.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δουλειά της KTM που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, ενώ πλέον του έχει ανοίξει η όρεξη και θα προσπαθήσει να κερδίσει και στην Αυστρία, στην έδρα της ομάδας του.

Δείξαμε την Κυριακή τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει. Τα παιδιά δουλεύουν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Με τέτοια αφοσίωση που έχουν όλοι, είναι αδύνατον να μην πετύχεις. Είμαι σούπερ υπερήφανος για την ΚΤΜ. Πάντα τα πήγαινα καλά στην Αυστρία, όμως δεν έχω οδηγήσει εκεί τη μοτοσυκλέτα του MotoGP. Με αυτήν όλα αλλάζουν: οι γραμμές, τα σημεία φρεναρίσματος. Για να είσαι σε αυτό το επίπεδο θέλει σκληρή δουλειά, να δουλεύουν όλοι οι νέοι αναβάτες σκληρά, αλλά την ίδια ώρα να το διασκεδάζουν. Αν αρχίσουν και το βλέπουν σαν δουλειά, όλα τέλειωσαν. Πρέπει να βελτιώνεσαι συνεχώς. Αν συνεχίσεις να δουλεύεις, κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles