spot_img

Ο Binotto επαινεί την βελτίωση της Ferrari

Ο Mattia Binotto είναι πολύ χαρούμενος με την πορεία της Scuderia Ferrari στο 2021, έχοντας αισθητή βελτίωση σε όλους τους τομείς, με ένα πολύ περιορισμένο μονοθέσιο.

Η φετινή σεζόν της Ferrari εξελίσσεται σε μια πολύ θετική αντίδραση στο πολύ κακό 2020. Η ομάδα είχε τη χειρότερη χρονιά της από το 1980 και φέτος βάζει τις βάσεις ώστε να επιστρέψει μελλοντικά στην κορυφή. Η δουλειά τόσο του Mattia Binotto, αλλά και της ομάδας στο σύνολο είναι εμφανής, με τα αποτελέσματα να μιλάνε από μόνα τους.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 8 Ιουλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Charles Leclerc έχει κατακτήσει δύο pole position στο 2021, κάτι το οποίο δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός. Η βελτιωμένη SF21 είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς στο εργοστάσιο, με το 2022 να αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα.

Μιλώντας μετά το GP Αυστρίας, ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, έδωσε τα εύσημα στην ομάδα και τους οδηγούς για την άψογη εκτέλεση ενός καλοστημένου σχεδίου. Επιπλέον, παραδέχθηκε έμμεσα πως ο αποκλεισμός από το Q3 ήταν στόχος της Ferrari

Το αποτέλεσμα της Αυστρίας ήταν το μέγιστο που μπορούσαμε στην πίστα της Αυστρίας. Η 5η θέση ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να πάρουμε και ο Carlos την κατέκτησε με μια τέλεια οδήγηση, ενώ ο Charles άξιζε επίσης ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η απόφαση που πήραμε στις κατατακτήριες με τη medium γόμα ήταν σωστή όπως απέδειξαν οι οδηγοί στον αγώνα. Θέλω επίσης να τονίσω το πνεύμα της ομάδας και το γεγονός πως ο Charles δεν δίστασε να αφήσει τον Κάρλος που είχε καλύτερο ρυθμό. Είναι αυτό που θέλουμε ώστε να μπορούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Αυστρίας.

Εν συνεχεία μίλησε για το μονοθέσιο της Ferrari, το οποίο έχει υποστεί ελάχιστες αλλαγές σε σύγκριση με την αρχή της σεζόν. Επίσης, τόνισε πως η βελτίωση είναι συνολική και δεν έρχεται μόνο από την σαφώς βελτιωμένη SF21.

Το μονοθέσιό μας είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που φέραμε στο Μπαχρέιν. Έχουμε κάνει πολύ μικρές αλλαγές και προσπαθούμε να αντλήσουμε το μέγιστο από το μονοθέσιο από απόδοση, εκτέλεση τριημέρου και στρατηγική. Από εδώ και πέρα πιστεύω πως υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Έχουμε κάνει πρόοδο και το ομαδικό πνεύμα στο εσωτερικό βελτιώνεται συνεχώς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στη μάχη του πρωταθλήματος κατασκευαστών, η Ferrari βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 122 βαθμούς μετά από 9 αγώνες. Σε όλο το 2021 η Scuderia μάζεψε 131 σε 17 αγώνες. O Binotto μιλώντας για τη βελτίωση της Ferrari μόνο σωστός είναι, διότι η Scuderia είναι άλλη ομάδα φέτος σε τρόπο λειτουργίας και εκτέλεσης αγώνων.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles