spot_img

Ο Button έφτασε πολύ κοντά στην Ferrari το 2013

Ο Jenson Button μίλησε για τις φήμες που τον ήθελαν να υπογράφει συμβόλαιο με την Ferrari και να αγωνιστεί δίπλα στον Fernando Alonso.

Το 2009, ο Βρετανός οδηγός κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο και μοναδικό του Τίτλο με την ομάδα της Brawn GP. Την επόμενη αγωνιστική σεζόν υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την McLaren. Υποστήριξε μάλιστα πως η πρόκληση να τρέξει ως teammate του Lewis Hamilton ήταν πολύ μεγάλη. Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές ανανεώνει το συμβόλαιο του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: DeltaWing – Ένα από τα τελευταία τολμηρά πειράματα

Πρόσφατα ωστόσο, ο Button αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως το 2013 βρέθηκε πολύ κοντά στο να αγωνιστεί με την Ferrari.

Πραγματικά θα ήθελα να αγωνιστώ με την Ferrari και υπήρχε μια μεγάλη πιθανότητα περίπου πριν οχτώ χρόνια, αλλά στο τέλος δεν πραγματώθηκε. Τα συμβόλαια ήταν σχεδόν έτοιμα προς υπογραφή, αλλά για πολλούς και διαφορετικούς λόγους δεν συνέβη και, για να πω την αλήθεια, ίσως ήταν καλύτερο που παρέμεινα στην McLaren.

Ακούστε την πρώτη εκπομπή “Slipstream” του 2021 με καλεσμένους τις ΦορμουΛέρες.

Πολλοί βέβαια θεωρούν πως η απόφασή του αυτή ήταν καθοριστική για την επιτυχία της καριέρας του τα επόμενα χρόνια. Με την απόδοση της McLaren σταδιακά να πέφτει, ίσως να μπορούσε να εξασφαλίσει περισσότερες νίκες, οδηγώντας για την Ferrrari.

Κάθε οδηγός θα ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να αγωνιστεί με την Ferrari. Αυτή η ομάδα έχει κάτι ξεχωριστό. Ακόμα και φέτος που ήταν μια δύσκολη χρονιά γι’ αυτούς και ήταν δύσκολο για το κοινό του μηχανοκίνητου αθλητισμού να τους βλέπουν σε αυτή την κατάσταση, ίσως να ήταν αυτό που χρειάζονταν για να επιστρέψουν πιο δυναμικά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τέλος, αυτή η πιθανή αλλαγή θα επηρέαζε σε μεγάλο βαθμό την αγορά οδηγών, αναγκάζοντας την McLaren να αντικαταστήσει και τους δυο οδηγούς της το 2013. Γεγονός που μας δημιουργεί πολλά πιθανά σενάρια για το ποιο θα μπορούσε να ήταν το μέλλον του πλέον εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Lewis Hamilton.

Δείτε το μεγάλο φινάλε του eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles