spot_img

O Button μιλά για την «κατάρα» του Norris

O Jenson Button, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, μίλησε για το μεγάλο μειονέκτημα του Lando Norris, το οποίο του έχει γίνει «κατάρα».

Από την πρώτη του σεζόν με τη McLaren Racing, o Lando Norris έδειξε πως δεν πρόκειται για έναν τυχαίο οδηγό. Μπορεί στη Formula 2 να έχασε τον τίτλο από τον Τζορτζ Ράσελ, όμως πολλοί είναι αυτοί που τον είχαν σε μεγαλύτερη εκτίμηση από τον συμπατριώτη του και οδηγό της Mercedes-AMG.

Φέτος θα διανύσει την έκτη του σεζόν στη Formula 1 και το μόνο που του λείπει είναι η νίκη. Αυτό δεν ήταν εύκολο τα προηγούμενα χρόνια στη McLaren, όμως ο ρυθμός εξέλιξής της το 2023 του δίνει ελπίδες για μεγάλα πράγματα στη φετινή χρονιά.

Ωστόσο όσο μαχόταν για τις πρώτες θέσεις την περασμένη χρονιά, είδαμε ορισμένα σημαντικά λάθη από τον Norris τα οποία παραδέχθηκε. Ο πρώην οδηγός της McLaren και πρωταθλητής της F1, Jenson Button, εντόπισε την αδυναμία του νεαρού Βρετανού.

«Ο Lando είναι ένα φοβερό ταλέντο, πραγματικά. Τον παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε σε μονοθέσιο της Formula 1. Ήταν στην πίστα της Ουγγαρίας όταν εγώ ακόμη ήμουν μέλος της ομάδας. Είναι φοβερό το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε. Ξέρει πώς να προσεγγίζει την οδήγησή του και σκέφτεται υπερβολικά. Αυτό μερικές φορές του βγαίνει σε κακό διότι μερικές φορές τον κάνει να αναρωτιέται αν είναι καλός ή όχι. Είναι όμως. Είναι ένα φοβερό ταλέντο και ανυπομονώ να τον δω σε ένα μονοθέσιο με το οποίο μπορεί να παλέψει για νίκες. Δεν γνωρίζω όμως πότε θα συμβεί αυτό».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

Επιπρόσθετα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 θέλησε να δώσει τις δικές του συμβουλές προς τον οδηγό της McLaren. Συγκεκριμένα, ανέφερε.

«Είναι δύσκολη περίοδος με έναν οδηγό να κυριαρχεί, μόνο ένας οδηγός να μπορεί να κερδίσει. Αν είσαι δεύτερος, τότε αυτό είναι μια καλή αρχή. Ελπίζω αυτό να μη συνεχιστεί. Δεν πρέπει ο Norrisνα φύγει από την F1 επειδή δεν έχει πάρει νίκη. Πρέπει να συνεχίσει να παλεύει για νίκες. Η θέληση υπάρχει και θα υπάρχει. Πρέπει να κερδίσει τον teammate του και άλλους οδηγούς του grid. Είναι επίπονο όταν υπάρχει μόνο μία ομάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles