spot_img

Ο Domenicali δεν αμφιβάλλει για το μέλλον του Hamilton

Ο CEO της Formula 1, Stefano Domenicali, είναι σίγουρος πως την επόμενη χρονιά ο Lewis Hamilton θα συνεχίσει στη Formula 1 και θα έχει «ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία να πάρει το πρωτάθλημα».

Ο Lewis Hamilton έχασε τη νίκη στο GP Άμπου Ντάμπι στον τελευταίο γύρο και, κατά συνέπεια, το Πρωτάθλημα οδηγών από τον Max Verstappen. Ο Βρετανός 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής απόρησε με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το φινάλε της σεζόν ο Διευθυντής Αγώνα, Michael Masi. Χαρακτηριστική, επίσης, είναι η «σιγή» που διατήρησε μετά το τέλος του αγώνα, καθώς ακόμα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ή ανακοίνωση στα social media, όπως συνηθίζει γενικότερα.

Επιπλέον, ο Lewis Hamilton δεν έδωσε το παρόν στην εκδήλωση της FIA στο Παρίσι για να παραλάβει το βραβείο της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Οδηγών, κάτι που ίσως να έχει συνέπειες στον ίδιο βάσει των Αθλητικών κανονισμών της Formula 1.

Διαβάστε επίσης: Η Mercedes έδωσε ζωή στην W13 (video)

Ο πρόεδρος της Formula 1, Stefano Domenicali, βρισκόταν σε μια τελετή απονομής βραβείου στην Ιταλία την περασμένη Τρίτη. Μεταξύ άλλων, του έγινε ερώτηση από την ιταλική εφημερίδα La Gazzetta dello Sport για το μέλλον του Lewis Hamilton στη Formula 1. Ο Domenicali δεν αμφιβάλλει για τις προθέσεις του Βρετανού:

Είμαι σίγουρος πως (ο Hamilton) θα «γεμίσει τις μπαταρίες του» και θα έρθει με ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία, απ’ όση είχε νωρίτερα, για να κατακτήσει τον 8ο Παγκόσμιο Τίτλο του.

Ο Lewis Hamilton έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Mercedes έως το 2023, ωστόσο το φινάλε του 2021 στη Formula 1 τον προβλημάτισε έντονα. Κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή τις πραγματικές του προθέσεις και μόνο ο χρόνος θα δείξει τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανασκόπηση του 2021 και το F1 Quiz.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles