spot_img

Η Mercedes έδωσε ζωή στην W13 (video)

Η Mercedes έβαλε μπρος για πρώτη φορά την W13 που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2022.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν του 2021, η Mercedes συνεχίζει την προετοιμασία της για το 2022 δίχως να αφήνει το πόδι από το γκάζι. Με τον τρόπο αυτό, δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media ένα βίντεο που έβαλε μπρος για πρώτη φορά το μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Ferrari – Πότε θα αποκαλυφθεί το μονοθέσιο του 2022

Η Mercedes W13 πήρε ζωή για πρώτη φορά και σε σύγκριση με την W12, η γερμανική ομάδα είναι δύο μήνες μπροστά στο χρονοδιάγραμμά της. Το μονοθέσιο βρίσκεται επίσης στο τελικό στάδιο εξέλιξής του, με τους τεχνικούς κανονισμούς του 2022 να αλλάζουν πλήρως την εμφάνιση των αγωνιστικών. Για το λόγο αυτό οι ομάδες έχουν δώσει τεράστια έμφαση στις αλλαγές αυτές, μιας και με την υιοθέτηση του Budget Cap, δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το F1 Quiz και την ανασκόπηση του 2021.

Η Mercedes είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην υβριδική εποχή της Formula 1, έχοντας κερδίσει όλα τα πρωταθλήματα κατασκευαστών από το 2014. Μόνο ο Max Verstappen κατάφερε να σπάσει την κυριαρχία στο πρωτάθλημα οδηγών το 2021, με το φινάλε στο Άμπου Ντάμπι να επισκιάζεται από τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις του Διευθυντή Αγώνα, Michael Masi.

Η Formula 1 πλέον βρίσκεται καθ’οδόν για το 2022, με τη σεζόν να είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο Μπαχρέιν το τριήμερο 18-20 Μαρτίου, στην πίστα του Σακχίρ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Δείτε τη Mercedes να βάζει μπρος την W13 του 2022.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles