spot_img

Ο Marko κάνει εκτιμήσεις για Red Bull-Mercedes ενόψει 2022

Ο σύμβουλος της Red Bull, Dr. Helmut Marko, πιστεύει πως η εξέλιξη του νέου μονοθεσίου της ομάδας του είναι στα ίδια επίπεδα με της Mercedes, ενώ εικάζει πως οι δύο ομάδες θα μάχονται για το Πρωτάθλημα και το 2022.

Το 2022 είναι μια χρονιά στην οποία τα μονοθέσια θα έχουν μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές. Όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει από το 2021, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο, το σχεδιασμό του νέου τους project. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Haas, η οποία είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως η φετινή χρονιά είναι μεταβατική και πως θα επικεντρωνόταν κατευθείαν στην εξέλιξη του μονοθεσίου του 2022.

Διαβάστε επίσης: Η Ferrari θα έχει πολλές καινοτομίες το 2022

Από την άλλη μεριά, η Red Bull είναι, θεωρητικά, η ομάδα που έχει ξοδέψει τις λιγότερες ώρες στο project της νέας εποχής στη Formula 1. Η δίψα της αυστριακής ομάδας για την κατάκτηση ενός Πρωταθλήματος, τουλάχιστον, μετά από 8 χρόνια την ώθησε στο να προσπαθήσει ιδιαίτερα για να τελειοποιήσει το φετινό μονοθέσιο, την RB16B. Παρ’ όλα αυτά, ο σύμβουλος της Red Bull, Dr. Helmut Marko, παραμένει αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά, καθώς εκτιμά πως η ομάδα του, αλλά και η Mercedes, θα παραμείνουν στις πρώτες θέσεις.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με το F1 Quiz και την ανασκόπηση του 2021.

Μιλώντας στον αυστριακό τηλεοπτικό σταθμό Servus TV, ο Marko έχει την αίσθηση πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Max Verstappen, θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο νέο μονοθέσιο, ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετική αίσθηση θα έχει αυτό.

Ο Max οδηγούσε στον προσομοιωτή ανάμεσα στα αγωνιστικά τριήμερα. Μπορεί να οδηγήσει ένα μονοθέσιο το οποίο είναι σχετικά ασταθές στο πίσω μέρος, γι’ αυτόν το μονοθέσιο πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο γρήγορο, δε χρειάζεται να αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα. Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε πως είμαστε σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τη Mercedes. Ο κινητήρας, επίσης, θ’ αλλάξει πάρα πολύ, έχουμε να κάνουμε με δραστική αλλαγή (συνθετικά καύσιμα). Πιστεύουμε πως και οι δύο (Red Bull, Mercedes) βρισκόμαστε σε θέση ισχύος ξανά, εκτός εάν κάποιος καταφέρει να κάνει τη διαφορά, όπως συνέβη με το διπλό διαχύτη.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Red Bull κατέκτησε φέτος το πρώτο της Πρωτάθλημα στην υβριδική εποχή, ενώ έχει ήδη κάνει κάποιες κινήσεις για το μέλλον. Ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, ήδη ανανέωσε μέχρι το 2026, ενώ υπάρχει η πρόθεση ν’ ανανεωθεί και το συμβόλαιο του Max Verstappen, το οποίο αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται το 2023.

Δείτε το GP ΗΠΑ για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles