spot_img

O Dovizioso κατηγορεί το νέο πίσω ελαστικό

Ο Andrea Dovizioso είναι ενάντια στο νέο ελαστικό που έφερε στο 2020 η Michelin και έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός ήταν αρκετά αργός στον αγώνα του Misano, καθώς τερμάτισε μόλις στην 7η θέση της κατάταξης. Ο ρυθμός του ήταν κακός, όμως στα αποτελέσματα ήταν η δεύτερη Ducati, πίσω από τον Peco Bagnaia. Όμως, με τη πτώση του Fabio Quartararo, o Dovi πήρε τα ηνία στο Πρωτάθλημα οδηγών.

Μετά τον αγώνα όμως ήταν φανερά εκνευρισμένος, καθώς τα αποτελέσματα κρίνονται από τα ελαστικά.

Το θέμα είναι ότι αυτό το ελαστικό είναι που δημιουργεί ένα τόσο περίεργο Πρωτάθλημα. Άλλαξε τα πάντα και αυτό είναι γεγονός. Βέβαια είναι ίδιο για όλους και πρέπει να προσαρμοστούμε. Δείτε όμως το Πρωτάθλημα που κάνω. Ελάχιστες φορές είμαι σταθερός και γρήγορος. Κι όμως έχω την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Αυτό για εμένα σημαίνει ότι όλα εξαρτώνται από το ελαστικό. ο Πρωτάθλημα θα είναι τρελό μέχρι το τέλος με πολλούς γρήγορους οδηγούς και πολλούς ικανούς για τη νίκη. Δείτε για παράδειγμα τις ΚΤΜ που δεν ήταν γρήγορες εδώ. Όλα εξαρτώνται από τα ελαστικά, από την ισορροπία των ελαστικών με τη μοτοσυκλέτα και την πίστα. Έτσι μπορεί να είσαι είτε πολύ γρήγορος σε μια πίστα, είτε πολύ αργός.

Στη συνέχεια, ο Dovizioso έστειλε ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος και μόνο αισιόδοξος δεν ήταν.

Με αυτή την εικόνα που έχουμε και αυτό το ρυθμό δεν μπορούμε να κερδίσουμε Τίτλο. Πρέπει να βελτιωθούμε, ειδάλλως δεν θα είναι εύκολο ούτε καν να παλέψουμε για τον Τίτλο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles