spot_img

O Ecclestone θεωρεί πως ο Hamilton απέτυχε στη Mercedes

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Bernie Ecclestone σχετικά με τα αποτελέσματα του Lewis Hamilton στη MErcedes τα τελευταία χρόνια.

Ο Bernie Ecclestone είναι γνωστός για τη λατρεία που «τρέφει» για τον Max Verstappen. Ο πρώην ιδιοκτήτης των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1 αρκετές φορές έχει στηρίξει δημόσια τον οδηγό της Red Bull Racing o οποίος κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο σπορ.

Το 2023 κατέκτησε 19 νίκες σε 22 Grand Prix και κατέκτησε με άνεση το τρίτο πρωτάθλημα της καριέρας του. Με δεδομένο το πλεονέκτημα που είχε το μονοθέσιο της αυστριακής ομάδας την περασμένη σεζόν, ο 25χρονος είναι το φαβορί και για τον φετινό τίτλο.

Μιλώντας στην BILD, ο Ecclestone εκθείασε τη δουλειά που έκανε τα τελευταία χρόνια για τη Red Bull Racing, ενώ έκανε μία τολμηρή δήλωση για τον Verstappen.

«Η Red Bull έκανε υπομονή όταν κυριαρχούσε η Mercedes, διόρθωσε τις αδυναμίες της, δημιούργησε την καλύτερη ομάδα, είχε τον καλύτερο σχεδιασμό. Τώρα έχει το καλύτερο μονοθέσιο και τον καλύτερο οδηγό. Ο Christian Horner έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο Μαξ είναι το σημείο αναφοράς σε όλα τα πεδία. Αν τον βάλεις στη Ferrari, στη McLaren ή ακόμη και στη Mercedes θα κέρδιζε και πάλι».

Επιπλέον ο Ecclestone ρωτήθηκε και για τη Mercedes. H γερμανική ομάδα είχε χρηστεί ως η βασική αντίπαλος της RBR, όμως τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν είχε ανταγωνιστικά μονοθέσια. Ο 93χρονος ωστόσο ρίχνει την ευθύνη στους οδηγούς της γερμανικής ομάδας.

«O Lewis Hamilton απέτυχε στη Mercedes. O Geroge Russell δεν είναι όσο καλός πίστευε πως πραγματικά είναι. Ακόμα κι έτσι, δεν έπρεπε να χάσουν τόσο δραματικά».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles