spot_img

Τι πρέπει να κάνουν οι αντίπαλοι της Red Bull για να την κερδίσουν

Ο οδηγός εξέλιξης της Red Bull Racing αποκαλύπτει το πόσο πρέπει να βρουν οι αντίπαλες ομάδες ώστε να την εκθρονήσουν από την κορυφή της F1.

Το 2023 η Red Bull Racing είχε μια σεζόν κυριαρχίας στη Formula 1, με μόλις μία παραφωνία. Η αυστριακή ομάδα κατέκτησε 21 νίκες σε 22 αγώνες, επίδοση που είχαμε να δούμε από το 1988 όταν η McLaren κέρδισε τα 15 από τα 16 Grand Prix εκείνης της σεζόν.

O Max Verstappen ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος με 19 νίκες, που τον οδήγησαν στον τρίτο παγκόσμιο τίτλο. Το ερώτημα για το 2024 είναι αν κάποιος μπορεί να βάλει «στοπ» στην κυριαρχία των «ταύρων». Γνωρίζουμε πως τόσο η Scuderia Ferrari όσο και η Mercedes-AMG εργάζονται πάνω σε νέα σχεδιαστική φιλοσοφία για τη νέα σεζόν, με στόχο να πιάσουν τη Red Bull Racing.

Είναι όμως αυτό αρκετό; Ο πρωταθλητής της Formula E και οδηγός εξέλιξης της αυστριακής ομάδας, Jake Dennis, αποκάλυψε το έδαφος που πρέπει να καλύψουν οι αντίπαλοί τους για να τους πιάσουν σε απόδοση.

«Έχουμε κι εφέτος ένα ταχύτατο μονοθέσιο στη Red Bull Racing. Περιμένω να αναδειχθούμε και πάλι πρωταθλητές εκτός αν κάποια εκ των Mercedes ή Ferrari καταφέρει να βρει ένα δευτερόλεπτο στο γύρο μέσα σε λίγες ημέρες. Πιστεύω πως θα είναι φέτος μια βαρετή σεζόν, με τον Μαξ πιθανότατα να κυριαρχεί».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.


Επιπλέον μίλησε και για το χρονοδιάγραμμα εξέλιξης του μονοθεσίου της Red Bull Racing για το 2024.

«Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα πως δεν στρέψαμε από πολύ νωρίς την προσοχή μας στο μονοθέσιο του 2024. Δεν φέραμε καμία εξέλιξη στο μονοθέσιο του 2023 μετά τον αγώνα της Σιγκαπούρης».

Επιπλέον ο Ντένις ανέφερε πως η κυριαρχία του Max Verstappen βοηθά στην αύξηση της δημοτικότητας της Formula E. Λόγω του μονοπωλίου του Ολλανδού, ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει να δει το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτάθλημα μονοθεσίων.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles