spot_img

Διέρρευσαν τα σχέδια της Ferrari για την αποκάλυψη του νέου της μονοθεσίου

Πώς σκοπεύουν στη Scuderia Ferrari να παρουσιάσουν το φετινό του μονοθέσιο για τη Formula 1 και γιατί ξεκινούν από λευκή σελίδα.

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε ώστε να δούμε την αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της Scuderia Ferrari. Ακόμη δεν γνωρίζουμε την επίσημη ονομασία του, ωστόσο στο εργοστάσιο του Μαρανέλο έχουν οριστικοποιήσει την τελική του μορφή για το ξεκίνημα της σεζόν.

Καθώς πλησιάζουμε στον Φεβρουάριο, το μήνα παρουσιάσεων και χειμερινών δοκιμών για τη Formula 1, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τη Ferrari του 2024 «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας.

Την περασμένη χρονιά, η ομάδα από το Μαρανέλο επέλεξε τη 14η Φεβρουαρίου για μία φαντασμαγορική παρουσίαση της SF-23, μπροστά σε 500 τιφόζι. Σε συνδυασμό με μερικούς γύρους από τους Charles Leclerc και Carlos Sainz στο Φιοράνο, οι προσδοκίες και ο ενθουσιασμός εκτοξεύθηκαν στα ύψη.

Φέτος τα πράγματα αναμένονται πολύ διαφορετικά για τη Scuderia Ferrari. H παρουσίαση του μονοθεσίου θα γίνει διαδικτυακά, πιθανότατα μέσω της ιστοσελίδας της ιταλικής φίρμας ή των social media λογαριασμών της.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να κρατηθούν πιο χαμηλά οι τόνοι. Ο Charles Leclerc είχε δηλώσει πως στόχος της ομάδας ήταν οι νίκες και τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών. Επιπλέον, ο CEO της μάρκας, Benedetto Vigna, είχε αναφέρει πως η ταχύτητα του κόκκινου μονοθεσίου δεν θα έχει ανταγωνισμό.

Όλα αυτά δημιούργησαν τεράστιες προσδοκίες και μία απότομη προσγείωση στο ξεκίνημα της σεζόν. Η SF-23 αποδείχθηκε κατώτερη του ανταγωνισμού και σε αρκετούς αγώνες δεν ήταν ούτε το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο. Αυτό ανάγκασε τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να αναθεωρήσουν τους στόχους τους και να αλλάξουν νοοτροπία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Στη Ferrari θέλουν να κρατήσουν χαμηλά τους τόνους, ώστε να μην επαναληφθεί το στραπάτσο του 2023. Το θετικό με μία διαδικτυακή παρουσίαση είναι πως μπορούν να κρύψουν ορισμένες λεπτομέρειες του μονοθεσίου μέχρι τις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles