spot_img

O Elias εξυμνεί τον Marquez: «Κάνει απίθανα πράγματα»

Ο Toni Elias μίλησε για τους δύο αναβάτες της Repsol Honda και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον πρωταθλητή Marc Marquez.

O Ισπανός πρώην αναβάτης του MotoGP, περνά τα τελευταία του χρόνια στις ΗΠΑ, όπου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα SBK. Μάλιστα, το 2017 αναδείχθηκε πρωταθλητής και τώρα μιλάει για τους Dani Pedrosa και Marc Marquez.

Τον Dani τον ξέρω καλά απ’ όταν ήμασταν teammates και παρακολουθώ την καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ακριβής, ομαλός και πολύ γρήγορος. Πραγματικά μου αρέσει να βλέπω τον τρόπο που οδηγεί μια μοτοσυκλέτα. Το στυλ του Marc είναι εκπληκτικό. Bλέπεις ότι είναι ένας οδηγός που χρησιμοποιεί πολύ τα φρένα. Είναι πολύ γρήγορος και φρενάρει πολύ βαθιά, όμως είναι ταχύς και στις στροφές, ενώ ανοίγει γρήγορα το γκάζι. Κάνει απίθανα πράγματα. Το Σάββατο στην πτώση του: είναι άλλο να είσαι στην κατεύθυνση της στροφής, να χάνεις το μπροστινό και να προσπαθείς να το σώσεις – κάτι που δεν κάνει κανείς – και να το σώζεις. Όμως το Σάββατο η μοτοσυκλέτα του είχε την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή της στροφής και ακόμα και τότε προσπαθούσε να τη σηκώσει. Ήμουν με τον Kenny Roberts Jr και κοιταχτήκαμε λέγοντας ότι ποτέ μας δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο. Είναι εντυπωσιακό… η οδήγησή του είναι πολύ υψηλού επιπέδου και λατρεύω να τον βλέπω να οδηγεί, λόγω του συνδυασμού ταχύτητας και γενναιότητας που έχει στην πίστα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles