spot_img

O Emerson Fitipaldi έχει δικό του supercar και λέγεται EF7 Vision Gran Turismo

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 και νικητής του Indianapolis 500, Emerson Fitipaldi, αποκάλυψε το δικό του supercar αυτοκίνητο.

Το EF7 Vision Gran Turismo σχεδιάστηκε από τον Ιταλικό οίκο Pininfarina, ενώ στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου έχει συνεισφέρει η HWA. Επιπρόσθετα, το Vision Gran Turismo αναφέρεται στο διάσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι, με το οποίο συνεργάστηκε ο ίδιος ο Fitipaldi για τη δημιουργία του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης

Το EF7 ζυγίζει 1000 κιλά και έχει σχεδιαστεί για την απόλυτη ασφάλεια. Διακρίνονται πολλές αεροδυναμικές λεπτομέρειες στο αυτοκίνητο, ενώ πολλά από τα μέρη του αποτελούνται από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό του διακρίνουμε έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 4.8 λίτρων και αποδίδει 600 άλογα. To σειριακό κιβώτιο 6 ταχυτήτων μάλιστα, είναι ένα με το σασί , επιλογή του Fitipaldi, καθώς βοηθάει στη μείωση του βάρους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι τυχεροί που θα αγοράσουν το EF7 Vision Gran Turismo, θα μπορέσουν να το φέρουν στις προτιμήσεις τους και θα περάσουν από ειδικό μάθημα σε πίστα, με καθηγητή τον ίδιο τον Emerson Fitipaldi.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles