spot_img

Ο Hamilton δε θέλει να μιλήσει με τον Alonso

Ο Lewis Hamilton δεν προτίθεται να συζητήσει με το Fernando Alonso για τη σύγκρουση που είχαν στον πρώτο γύρο του GP Βελγίου, μετά το σχόλιο του τελευταίου στην ενδοεπικοινωνία απέναντι στο Βρετανό.

Οι σχέσεις ανάμεσα σε Fernando Alonso και Lewis Hamilton δεν ήταν οι καλύτερες από τις πρώτες ημέρες του τελευταίου στη Formula 1 το 2007. Ωστόσο, τα επόμενα χρόνια το κλίμα μεταξύ τους είχε γίνει πιο ουδέτερο, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη κόντρα στην πίστα ανάμεσα στους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Ωστόσο, μετά τη σύγκρουσή τους στη στροφή Les Combes στο φετινό GP Βελγίου, οι μνήμες του παρελθόντος επανήλθαν. Ο Lewis Hamilton επιχείρησε να περάσει από την εξωτερική τον οδηγό της Alpine, όμως τον έκλεισε αρκετά και οι δυο τους είχαν επαφή.

Το μονοθέσιο του Βρετανού σηκώθηκε στον αέρα και η ζημιά που δέχτηκε η W13 ήταν αρκετή για να φέρει την πρώτη εγκατάλειψη του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή για το 2022. Ο Alonso, σε μία στιγμή έντασης στην ενδοεπικοινωνία, αποκάλεσε το Hamilton «ηλίθιο» και πρόσθεσε «αυτός γνωρίζει μόνο να τρέχει όταν βρίσκεται μπροστά», με τον τελευταίο να αναλαμβάνει την ευθύνη για την επαφή τους σε δηλώσεις του.

Ο οδηγός της Mercedes ενημερώθηκε για τα σχόλια του πρώην teammate του και δε θέλησε να δώσει συνέχεια, απαντώντας σαρκαστικά.

«Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη απάντηση για αυτό. Γνωρίζω ποια είναι τα συναισθήματα στην ένταση της στιγμής, όμως είναι καλό να γνωρίζω πώς νιώθει (ο Alonso) για εμένα, κατά κάποιον τρόπο. Είναι καλύτερο που είναι ανοιχτός στο πώς νιώθει. Όπως είπα, δεν ήταν σκόπιμο, ανέλαβα την ευθύνη, αυτό κάνουν οι ενήλικες».

Μην χάσετε την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 21:00 την εκπομπή Slipstream όπου θα αναλύσουμε το GP Βελγίου. Βρείτε το Link πατώντας εδώ.

Ο Lewis Hamilton δεν επιθυμεί να συνομιλήσει με το Fernando Alonso για το συμβάν, εφόσον έφτασαν στα αυτιά του τα λόγια του Ισπανού.

«Θα ήθελα να του μιλήσω μέχρι τη στιγμή που άκουσα τι είπε».

Αυτή ήταν η πρώτη εγκατάλειψη για το Lewis Hamilton μετά από περίπου ένα χρόνο και το GP Ιταλίας το 2021. Η τελευταία φορά που τελείωσε πρόωρα ένας αγώνας για τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή λόγω μηχανικού προβλήματος ήταν το GP Αυστρίας το 2018.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles