spot_img

Ο Hamilton εξυμνεί τον Norris για τη νίκη του στο Μαϊάμι

Τα εύσημά του στον Lando Norris έδωσε ο Lewis Hamilton μετά και την παρθενική νίκη του οδηγού της McLaren Racing στη Formula 1. 

O Lando Norris με μία θαυμάσια εμφάνιση στο Μαϊάμι έγινε ο 114ος οδηγός που κερδίζει σε Grand Prix της Formula 1. Ο 24χρονος Βρετανός χρειάστηκε να περιμένει 110 αγώνες για να γευτεί τη χαρά τη νίκης.

Ο οδηγός με τις περισσότερες νίκες στο σπορ (103), δεν είναι άλλος από τον Lewis Hamilton. Ο οδηγός της Mercedes-AMG F1 μίλησε για τον οδηγό της McLaren Racing και την επίτευξη της πρώτης του νίκης.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Lando, το άξιζε πραγματικά. Γνωρίζω πόσο ξεχωριστό είναι να σημειώνεις την πρώτη σου νίκη. Κέρδισα τον πρώτο μου αγώνα στην F1 με την McLaren, είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτούς, είναι η παλιά μου οικογένεια».

  • Όλα όσα έγιναν στο GP Μαϊάμι της F1 θα τα συζητήσουμε ΑΠΟΨΕ στην εκπομπή Slipstream για την F1 (Τετάρτη 8/5) στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Τη μετάδοση της εκπομπής μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Ερωτηθείς σχετικά με το πώς είναι να περιμένεις τόσο πολύ για να πάρεις την πρώτη σου νίκη, ο επτάκις πρωταθλητής δήλωσε.

«Εγώ δεν χρειάστηκε να περιμένω τόσο πολύ, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω για την μακρά αναμονή. Όμως η πρώτη νίκη δεν μοιάζει με κάτι άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο σαν την πρώτη φορά».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Η πρώτη νίκη του Hamilton σημειώθηκε στο Grand Prix Καναδά το 2007, μόλις στον 6ο του αγώνα στη Formula 1.

O Hamilton συνεχάρη τον συμπατριώτη του και πριν βγουν από τα μονοθέσια, στο γύρο αμέσως μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles