spot_img

Ο Verstappen ζήτησε από τον Newey να μείνει στη Red Bull

Την προσπάθειά του να πείσει τον Adrian Newey να μείνει στη Red Bull Racing έκανε ο Max Verstappen πριν ανακοινωθεί το «διαζύγιο» με τον Βρετανό τεχνικό.

Ο κύβος «ερρίφθη». Ο Adrian Newey αποχώρησε από τη Red Bull Racing έπειτα από 19 χρόνια παρουσίας στο εργοστάσιο του Μίλτον Κινς. Ο «γκουρού» της αεροδυναμικής θα αποχωρήσει επίσημα από το Red Bull Technologies στις αρχές του 2025 όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

  • Όλα όσα έγιναν στο GP Μαϊάμι της F1 θα τα συζητήσουμε στην εκπομπή Slipstream για την F1 την Τετάρτη 8/5 στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Τη μετάδοση της εκπομπής μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Πολλοί είναι οι επίδοξοι «μνηστήρες» για τον Newey και είναι αναμφίβολα η πιο περιζήτητη προσωπικότητα στον κόσμο της Formula 1. Ωστόσο φαίνεται πως η… καρδιά του επέλεξε τη Scuderia Ferrari ως τον επόμενο προορισμό του.

Αναμφίβολα η φυγή του Newey θα είναι μεγάλη απώλεια για τη Red Bull Racing. Τι πιστεύει όμως ο πρωταθλητής των «ταύρων», Max Verstappen, για την απόφαση του Βρετανού να αποχωρήσει από το Μίλτον Κινς;

«Θα προτιμούσα να μείνει ο Adrian στην ομάδα. Αυτό ακριβώς πήγα και του είπα».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Κίνας και όλα όσα έγιναν στο τριήμερο. Ακούστε την με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο. 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το σκεπτικό του Newey να αλλάξει παραστάσεις και να αναζητήσει νέα ομάδα να εργαστεί, ο Verstappen είπε.

«Πάντα πρέπει κάποιος να κάνει αυτό που πιστεύει πως είναι καλύτερο για τον εαυτό του. Πάντα πρέπει να έχεις προτεραιότητα τον εαυτό σου και πάντα να κάνεις το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό σου και την οικογένειά σου. Δεν τον κατηγορώ για κάτι. Αν κάποιος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, τότε θέτει νέους στόχους για τον εαυτό του. Είμαι εντάξει με αυτό».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles