spot_img

Ο Hamilton «κράζει» τη Mercedes: «Τρία χρόνια τα ίδια»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για τις φετινές δυσκολίες της Mercedes-AMG και αναφέρθηκε στα προβλήματα που δεν λένε να φύγουν από τη γερμανική ομάδα.

Ο δεύτερος αγώνας της Formula 1 του 2024 δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τη Mercedes-AMG. H νέα W15 δεν έδειξε σημάδια βελτίωσης και αυτό φάνηκε από τις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας. Στις γρήγορες στροφές, υπήρχε μεγάλη αστάθεια στο πίσω μέρος, ενώ οι αναπηδήσεις επηρέαζαν την ισορροπία του μονοθεσίου.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 12/3 στις 21:00 ώρα Ελλάδος την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας και τη συζήτηση για τα «καυτά θέματα» του σπορ. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά εδώ.

Τα προβλήματα ήταν πιο εμφανή στο μονοθέσιο του Hamilton, με τον Βρετανό και τους μηχανικούς της Mercedes να μην έχουν απαντήσεις για το τι πηγαίνει στραβά. Μάλιστα, στον πρώτο χρονομετρημένο τομέα της πίστας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου στην Τζέντα, η W15 ήταν ένα από τα πιο αργά μονοθέσια του grid.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.


Στον αγώνα ο George Russell τερμάτισε στην 6η θέση, ενώ ο Lewis Hamilton επηρεάστηκε από τη λάθος στρατηγική της ομάδας του και έμεινε 9ος. Μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του στο Sky Sports για την τωρινή κατάσταση στη Mercedes.

«Το μονοθέσιο είναι καλό στις στροφές χαμηλής και μεσαίας ταχύτητας. Στις στροφές υψηλής ταχύτητας είμαστε πάρα πολύ πίσω. Σε σχέση με τα άλλα μονοθέσια είναι σαν να ήμουν σε μια διαφορετική κατηγορία στις γρήγορες στροφές. Είναι εκνευριστικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να είμαστε σχεδόν στην ίδια κατάσταση. Είναι ξεκάθαρα δύσκολο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ξέρω πως όλοι στο εργοστάσιο πιέζουν σκληρά. Πρέπει να κάνουμε μεγάλες αλλαγές. Μπορεί να μην έχουμε κάνει πολύ μεγάλες αλλαγές. Οι τρεις ομάδες που είναι μπροστά μας έχουν διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία από εμάς και είναι σίγουρο πως μπορούμε να βρούμε επιπλέον απόδοση με το μονοθέσιό μας».

To πλάνο αναβαθμίσεων της Mercedes είναι άγνωστο. Η ομάδα του Μπράκλεϊ μέχρι τώρα επικαλείται τη νεότητα της καινούργιας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που ακολούθησε με την W15 ως το λόγο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τις λύσεις πάντως ελπίζει να βρει σύντομα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles