spot_img

Πότε θα δούμε ξανά τον Sainz στην πίστα

Στη Scuderia Ferrari ευελπιστούν πως ο Carlos Sainz θα είναι σύντομα έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Τι σημαίνει αυτό για τον Bearman.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που εισήλθε στον κόσμο της Formula 1, o Carlos Sainz αναγκάστηκε να απουσιάσει από Grand Prix. Στη Σαουδική Αραβία, ο Ισπανός διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Τζέντα.

  • Μην χάσετε την Τρίτη, 12/3 στις 21:00 ώρα Ελλάδος την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας και τη συζήτηση για τα «καυτά θέματα» του σπορ. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά εδώ.

Έτσι, στο Grand Prix Σαουδικής Αραβίας τη θέση του πήρε ο νεαρός Oliver Bearman. Ο Βρετανός, μόλις στα 18 του χρόνια εντυπωσίασε τερματίζοντας στην 7η θέση. Η επίδοσή του ήταν καταπληκτική, με τον Charles Leclerc να θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να δούμε τον Μπέρμαν στη Formula 1.

Τι ισχύει όμως με τον Carlos Sainz; Με τον επόμενο αγώνα της F1 να είναι το τριήμερο 22-24 Μαρτίου στην Αυστραλία; Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Fred Vasseur, μίλησε για το πότε περιμένει τον Ισπανό να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

«Ευχαριστώ το νοσοκομείο της Τζέντα και όλους όσοι έκαναν την επέμβαση. Επισκέφθηκα τον Carlos στο νοσοκομείο και ήταν καλά. Είναι πολύ μεγάλη η διαδικασία ανάρρωσης και πρέπει να επικεντρωθούμε στη Μελβούρνη. Πρέπει αυτή την εβδομάδα να ξεκουραστεί και θα δούμε αν θα είναι σε θέση να τρέξει στην Αυστραλία. Δεν θέλω να βιαστώ σε καμία περίπτωση, είναι ενήλικος και σίγουρα θα πάρει τη σωστή απάντηση».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Μπαχρέιν και συζήτηση για τις φήμες Verstappen-Mercedes Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Σε περίπτωση που ο Sainz είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Grand Prix Αυστραλίας, τότε ο Μπέρμαν θα επιστρέψει στα κανονικά του καθήκοντά ως οδηγός της Prema στη Formula 2. Ο επόμενος αγώνας της μικρής κατηγορίας μονοθεσίων είναι επίσης στην Αυστραλία, καθώς ακολουθεί το πρόγραμμα της Formula 1.

Την προηγούμενη φορά που οδηγός αναγκάστηκε να χάσει Grand Prix λόγω σκωληκοειδίτιδας ήταν το GP Ιταλίας του 2022 και ο απών ήταν ο Alex Albon. Ο Ταϊλανδός της Williams είχε επιστρέψει στον επόμενο αγώνα που έγινε στη Σιγκαπούρη δύο εβδομάδες αργότερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles