spot_img

Ο Hamilton προσφέρει «αποκλειστικό δώρο» στους θεατές του GP Βελγίου

Ο Lewis Hamilton ετοιμάζει αποκλειστικό δώρο για τους θεατές που ήταν στην πίστα του Spa το τριήμερο του GP Βελγίου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σκοπεύει να ανταμείψει τους θεατές του GP Βελγίου, που βρέθηκαν στις κερκίδες της πίστας Spa-Francochamps την ημέρα του αγώνα αλλά δεν είδαν αγωνιστική δράση καθώς δεν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες και η περιορισμένη ορατότητα.

Διαβάστε επίσης: Ferrari και Red Bull ψάχνουν το μυστικό της Mercedes

Ο Lewis Hamilton άσκησε έντονη κριτική για τη διαχείριση του GP Βελγίου από τη Formula 1, καθώς μοιράστηκαν (οι μισοί) πόντοι ενώ υπήρξαν μόνο γύροι πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας. Αισθάνθηκε, επίσης, απογοητευμένος για τους θεατές, πιστεύοντας πως έπρεπε να έχουν αποζημιωθεί για την έλλειψη θεάματος. Λίγες μέρες αργότερα, κοινοποίησε στο προφίλ του στο Instagram μία δημοσίευση, στην οποία υπόσχεται πως θα κάνει κάτι πολύ ωραίο γι’ αυτούς, εάν του παρέχουν την απόδειξη αγοράς των εισιτηρίων.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας. 

Την περασμένη Τετάρτη, η Formula 1 επιβεβαίωσε δημοσίως πως εξετάζεις τις διαθέσιμες επιλογές της για τους θεατές, σε μια κίνηση αναγνώρισης της έλλειψης αγωνιστικής δράσης στο GP Βελγίου. Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff. Τόνισε πως οποιαδήποτε μορφή αποζημίωσης για τους θεατές είναι σημαντικό να γίνει τόσο από την πλευρά του εκτελεστικού διευθυντή της Formula 1, Stefano Domenicali όσο και από τους διοργανωτές του GP Βελγίου.

Ο Stefano και η διοργανώτρια αρχή (του αγώνα) εξετάζουν την κατάσταση. Είναι κάτι που παίζει ρόλο για τους ίδιους. Προφανώς και είμαστε στην ίδια θέση, αν κοστίσει στον Stefano, θα κοστίσει και στις ομάδες. Επομένως, (οι ομάδες) θα δωρίσουμε ένα ποσό, έστω και έμμεσα. Νομίζω πως αυτό μπορεί να επιλυθεί μεταξύ του διοργανωτή και του κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων του αγώνα. Εμείς δεν αποτελούμε μέρος αυτής της κουβέντας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της Formula 1 έχει εκφράσει την απογοήτευσή του σχετικά με τα γεγονότα του GP Βελγίου. Πιστεύουν πως, πάνω απ’ όλα, πρέπει μέσω ενεργειών να ζητήσουν συγνώμη από τους θεατές που πήγαν στην πίστα του Spa για να τους δουν να αγωνίζονται.

Δείτε το GP Μονακό για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα Formula 1. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles