spot_img

O Hamilton στηρίζει Leclerc στη μάχη του τίτλου: «Είμαι οπαδός της Ferrari»

O Lewis Hamilton πήρε θέση αναφορικά με τον ποιον υποστηρίζει στη μάχη του τίτλου, με τον Βρετανό να επιλέγει τον Charles Leclerc της Scuderia Ferrari.

Στους τελευταίους δύο αγώνες της σεζόν σε Ισπανία και Μονακό, ο Charles Lerclerc δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Στον αγώνα της Βαρκελώνης μηχανικό πρόβλημα του στέρησε μία σίγουρη νίκη, ενώ στον αγώνα του Πριγκιπάτου, η κακή στρατηγική της ομάδας του, τον έφερε εκτός βάθρου, έχοντας εκκινήσει από την pole position.

Μην χάσετε απόψε τον μεγάλο τελικό του Formula G στο Άμπου Ντάμπι! Μπορείτε να βρείτε το Link εδώ.

Το αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η απώλεια της πρώτης θέσης στη βαθμολογία οδηγών, με τον Max Verstappen να έχει πλέον διαφορά 9 βαθμών έναντι του Leclerc. Όμως ο Μονεγάσκος δεν είχε απλά τη στήριξη των τιφόζι αλλά και ενός 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο οδηγός της Mercedes-AMG, Lewis Hamilton εξέφρασε τη στήριξή του προς τον οδηγό της Ferrari, τον οποίο θέλει να δει πρωταθλητή στο 2022.

«Ο Σαρλ είναι πολύ δυνατός οδηγός, μπορεί ο καθένας να το διακρίνει. Μπορώ να πω ένα πράγμα. Αν καθόμουν μαζί με τους άλλους οπαδούς στις κερκίδες θα υποστήριζα τον Λεκλέρ. Είμαι οπαδός της Ferrari».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Μονακό.

Επιπλέον ο Hamilton ρωτήθηκε για ακόμα μία φορά για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να οδηγήσει για τη Ferrari.

«Φυσικά και θα ήταν πολύ ωραίο να οδηγήσω για τη Ferrari στην καριέρα μου, όμως κάποια πράγματα συμβαίνουν για ορισμένους λόγους. Η Mercedes είναι η οικογένειά μου, πάντα θα είμαι οδηγός της Mercedes, όπως ήταν ο Στέρλινγκ Μος».

Ο Hamilton μετά από επτά αγώνες στο πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2022, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς. Όντας πλέον 37 ετών έχει άλλο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Mercedes και προς το παρόν είναι άγνωστο το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο σπορ μετά την ολοκλήρωσή του.

Δείτε το GP ΗΠΑ για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles