spot_img

Ο Hamilton συνεχάρη τον Bottas για την επίδοσή του

Ο Lewis Hamilton αρκέστηκε στη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ιταλίας, αλλά αναγνώρισε την προσπάθεια που έκανε ο ομόσταυλός του και poleman Valtteri Bottas.

Από το FP1 μέχρι και το Q2, ο Lewis Hamilton έδειχνε πως θα κατακτήσει την pole position για το sprint qualifying του Σαββάτου. Στο Q3 όμως, ο Valtteri Bottas έκανε έναν πολύ καλό γύρο με χρόνο 1:19.555, με τον Hamilton να καταλήγει 0,096s πίσω του. Ο Βρετανός αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ομόσταυλού του:

Ο Valtteri στο τέλος έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν ήταν για μένα οι καλύτερες κατατακτήριες δοκιμές. Το FP1 πήγε πολύ καλά, αλλά για κάποιο λόγο δυσκολεύτηκα κάπως σε αυτή τη διαδικασία. Όπως και να έχει, βρίσκομαι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, είναι πολύ καλό που οι ομάδα έκανε lockout στην πρώτη σειρά. Ειδικά αν σκεφτούμε και τα νέα που είχαμε στην αρχή της εβδομάδας [αναχώρηση Bottas στο τέλος της σεζόν], ήταν πολύ θετικό για τον Bottas που πέτυχε αυτή την επίδοση.

Διαβάστε επίσης: Ο Bottas θα εκκινήσει τελευταίος στο GP Ιταλίας

Η Red Bull έχει ενόψει του sprint qualifying τον Verstappen στην 3η και τον Perez στην 9η θέση αντίστοιχα. Ο Lewis Hamilton, όμως, έμεινε και πάλι εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα της αυστριακής ομάδας, σε μία πίστα που η Mercedes παραδοσιακά κυριαρχεί στην υβριδική εποχή.

Δεν ξέρω πώς κατάφεραν να έχουν τέτοιο ρυθμό, όμως θα είναι κοντά μας. Ήταν πολύ πίσω στο Q1 και το Q2, ξαφνικά όμως μας πλησίασαν στο Q3, κάτι που δείχνει πως βρίσκονται αρκετά κοντά. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχουμε μία καλή εκκίνηση στο sprint qualifying και να πάρουμε τα μέγιστα και από τις δύο μέρες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Lewis Hamilton βρέθηκε μετά το GP Ολλανδίας στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος οδηγών, όμως το προβάδισμα της Mercedes στο GP Ιταλίας του δίνει την αισιοδοξία πως θα ανακτήσει εκ νέου μετά από τον αγώνα της Κυριακής την πρωτοπορία στη βαθμολογία.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ολλανδίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles