spot_img

Verstappen: Δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση

Ο Max Verstappen βρέθηκε πίσω από τις δύο Mercedes στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ιταλίας. Παρ’ όλα αυτά, είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα καθώς δεν πίστευε πως μπορούσε να βρεθεί ψηλότερα.

Ο Valtteri Bottas ήταν στην κορυφή των κατατακτήριων δοκιμών του GP Ιταλίας, ακολουθούμενος από τον ομόσταυλό του Lewis Hamilton, με τον Verstappen να τερματίζει στην τρίτη θέση. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull αναγνωρίζει πως αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει.

Προφανώς δεν ήταν και ότι καλύτερο, γνωρίζουμε όμως πως δεν είναι αυτή η καλύτερη πίστα για εμάς, λόγω των μεγάλων ευθειών που διαθέτει. Εμείς προσπαθήσαμε να αντισταθμίσουμε το μειονέκτημά μας με την κάθετη δύναμη, στο τέλος ήταν καλή η τρίτη θέση. Ήμουν χαρούμενος όταν έμαθα το αποτέλεσμα γιατί στο FP1 αντιμετωπίζαμε προβλήματα με την ισορροπία του μονοθεσίου. Καταφέραμε, όμως, ν’ ανακάμψουμε και πιστεύω πως τα πήγαμε καλά, εννοώ πως θα ήταν παράλογο να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να βρεθούμε ψηλότερα.

Διαβάστε επίσης: Ο Hamilton συνεχάρη τον Bottas για την επίδοσή του

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η Red Bull έχει βρει τον τρόπο να είναι κοντά στη Mercedes αναφορικά με το ρυθμό αγώνα:

Ίσως να είμαστε λίγο πιο κοντά τους, αλλά δε νομίζω πως μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, όμως, σ’ έναν αγώνα, θα συνεχίζουμε λοιπόν να πιέζουμε ως το τέλος. Δεν είναι ίδια κατάσταση με το Zandvoort (GP Ολλανδίας). Εκεί ήμασταν πραγματικά πολύ γρήγοροι, εδώ πέρα απλά πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα μέγιστα από αυτόν τον αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Max Verstappen προηγείται αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα των οδηγών από τον Lewis Hamilton κατά 3 πόντους. Είναι πολύ πιθανό, όμως, να έχουμε νέα αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το τέλος του GP Ιταλίας.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ολλανδίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles