spot_img

O Hamilton θέλει περισσότερες μάχες με τον Alonso στο μέλλον

Ο Lewis Hamilton ανυπομονεί να δώσει στο μέλλον ξανά μεγάλες μάχες με τον Fernando Alonso, ενώ θέλει να δει ξανά την McLaren δυνατή.

Ο Βρετανός είχε αρκετό καιρό να δώσει μια δυνατή μάχη με τον Fernando Alonso, με τους δύο να έρχονται δίπλα δίπλα στους τελευταίους γύρους στο GP του Μεξικό. Ο Hamilton κατάφερε να περάσει μπροστά για να πάρει την 9η θέση, με τη μάχη αυτή να κρατά αρκετούς γύρους και να είναι από τις καλύτερες της χρονιάς.

Ο Hamilton κατέκτησε τον 4ο τίτλο της καριέρας του και του χρόνου θέλει να δει ξανά τον Alonso να έχει καλό κινητήρα και να δίνει μάχες μαζί του.

Απλά, περιμένετε μέχρι ο Alonso να έχει έναν καλό κινητήρα. Πραγματικά ελπίζω η McLaren που έχει ένα ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μου, να έχει μια καλύτερη σεζόν την επόμενη χρονιά. Ελπίζω να έχουν πιο δυνατό κινητήρα και πιο δυνατό μονοθέσιο. Ο Fernando είναι “tough cookie” και απόλαυσα τη μικρή μάχη που είχα μαζί του. Ελπίζω να έχουμε περισσότερες τέτοιες μάχες στο μέλλον.

Ο Hamilton έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να μάχεται με τον Alonso στο μέλλον και σίγουρα θέλει την McLaren να κερδίσει και πάλι, κάτι που έχει να γίνει από την Βραζιλία του 2012.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles