spot_img

Ο Hamilton θέλει τις McLaren και Williams να μάχονται για το πρωτάθλημα

Ο Lewis Hamilton, θέλει να δει δύο ιστορικές ομάδες όμως η McLaren και η Williams να μάχονται για νίκες πριν τελειώσει η καριέρα του.

Ο Βρετανός, αποχώρησε από την McLaren στο τέλος του 2012 για λογαριασμό της Mercedes. Μέχρι σήμερα, ο Hamilton μετράει δύο παγκόσμιους τίτλους με 33 νίκες, ενώ η McLaren δεν έχει κερδίσει αγώνα από τότε που έφυγε.

Η κατάσταση της Williams είναι ακόμα χειρότερη, καθώς έχει να πάρει νίκη από την Ισπανία του 2012 δια χειρός Pastor Maldonado, ενώ δεν έχει διεκδικήσει πρωτάθλημα από το 2003.

Ο οδηγός της Mercedes θέλει να δει τα επόμενα χρόνια τις δύο ιστορικές Βρετανικές ομάδες στις μπροστά θέσεις του grid.

«Το λυπηρό για εμένα όταν βλέπεις F1, είναι το βάθος που υπάρχει με ομάδες όπως η Williams και η McLaren που δεν είναι μπροστά. H Williams εδώ και χρόνια δεν είναι στη μάχη, είναι πολλά χρόνια σε πτώση και τώρα είναι η McLaren σε αυτή τη θέση. Υπάρχει ένα πάθος [οπαδών] για τις Ferrari, McLaren, Williams, λόγω οδηγών που έχουν αγωνιστεί, εμπειρίες και πρωταθλήματα που είχαν όταν έβλεπαν Formula 1. Ελπίζω, σε όσο χρόνο μου απομένει στο σπορ, McLaren και Williams να είναι μπροστά και να μάχονται μαζί μας. Πιστεύω πως θα ήταν μαγικό».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles