spot_img

Marquez: «Πολύ σημαντική νίκη»

Ο Marc Marquez ήταν πολύ χαρούμενος μετά από την νίκη του στην Αμερική και 5η συνεχόμενη στην πίστα CoTA.

O Ισπανός βρέθηκε στους πρώτους γύρους πίσω από τον teammate του, Dani Pedrosa, όμως είχε τον ρυθμό και τον έλεγχο του αγώνα. Ο Marquez όταν πέρασε μπροστά άνοιξε τη διαφορά και έφτασε άνετα στη νίκη.

«Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας και ήταν σημαντικό μετά την Αργεντινή να επανέλθουμε με μια νίκη. Ήταν δύσκολος αγώνας. Η θερμοκρασία ήταν μεγαλύτερη από χτες ενώ αποφάσισα να βάλω το σκληρό μπροστά, μιας και δεν θα μπορούσα να είμαι με το μεσαίο. Στην αρχή πρόσεχα για να καταλάβω το όριό του μιας και δεν το είχα δοκιμάσει πολύ την Παρασκευή αυτό το ελαστικό. Μετά που είδα κάποια προβλήματα των Valentino και Dani, αποφάσισα ότι ήταν η ώρα να επιτεθώ. Ήταν ο τέλειος αγώνας. Ήμουν σταθερός, είχα τον έλεγχο και επιστρέψαμε στη μάχη για το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, τόνισε πως παρά τη πτώση του Vinales δεν άλλαξε η προσέγγιση που είχε στον αγώνα.

«Είδα ότι έπεσε και από τον πίνακα και από τις οθόνες, όμως το πλάνο μου δεν άλλαξε για τον αγώνα. Ήθελα να τον καταλάβω, διότι το λάθος στην Αργεντινή ήταν μεγάλο και δεν ήθελα να το επαναλάβω. Ο Valentino είναι μπροστά στη βαθμολογία και μπορεί να μην ήταν ο πιο γρήγορος στους πρώτους αγώνες, ήταν όμως ο πιο σταθερός. Πολλά συγχαρητήρια και είναι κάτι που μας διδάσκει πολλά. Κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δύσκολα εδώ. Αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική, επειδή προερχόμαστε από το λάθος της Αργεντινής».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles