spot_img

Ο Hamilton βρήκε νέο σκοπό στη ζωή του

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε πως όχι μόνο αισθάνεται πολύ δυνατός πνευματικά αλλά και πως έχει βρει τον πραγματικό σκοπό της ζωής του, κάτι που τον ωθεί ακόμα περισσότερο στην καριέρα του στην F1.

Ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Lewis Hamilton, δείχνει να αποκτά έναν πιο πολύπλευρο χαρακτήρα στον κόσμο της F1. Η φετινή σεζόν έχει αποδειχθεί μια σκληρή δοκιμασία για την Mercedes, καθώς και η μάχη του για το Τίτλο με τον Max Verstappen της Red Bull Racing.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Με την υποστήριξη της ομάδας και του κοινού ο Βρετανός βρίσκεται, όπως δήλωσε πρόσφατα, σε ένα πολύ καλό σημείο ψυχολογικά στην καριέρα του.  

Πνευματικά νιώθω πιο δυνατός από ποτέ. Πλέον δεν επικεντρώνομαι στα όσα συμβαίνουν εκτός πίστας. Έχω τους στόχους μου και έρχομαι προετοιμασμένος να κάνω αυτό που αγαπώ. Άφησα πίσω μου το παρελθόν και δίνω όλη μου την ενέργεια στο παρόν. 

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP ΗΠΑ.

Ο Hamilton τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της F1 για να εκπροσωπήσει μειονότητες, με στόχο να καταπολεμηθεί η κοινωνική ανισότητα. Έχει συνεργαστεί με διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και δεν διστάζει να εκφράσει τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω του.      

Προσπαθώ να δίνω αληθινές μάχες εντός και εκτός πίστας, ώστε να βοηθήσω τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί σε σημαντικά κοινωνικά θέματα. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για μένα και μου δίνει πραγματικούς και μακροχρόνιους στόχους. Δεν είμαι απλά ένας οδηγός στην F1 και δεν είναι όλα τόσο όμορφα όσο τα παρουσιάζουν στο κοινό. Αντιμετωπίζω και εγώ δυσκολίες όπως όλοι και υπήρξαν στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω. Τώρα όμως νιώθω πως βρήκα τον σκοπό μου στο χώρο και δεν μιλάω μόνο για την κατάκτηση ενός ακόμη Πρωταθλήματος. Νόμιζα πως δεν είχα βρει το σκοπό μου μέχρι πέρυσι. Πιστεύω πως έχω πλέον μια αποστολή στη ζωή μου και δεν είναι μόνο να κερδίζω πρωταθλήματα και αγώνες. Αυτά είναι από μόνα τους φοβερά. Αλλά θέλω να βοηθήσω τη νέα γενιά να αναδειχθεί.      

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Verstappen βρίσκεται στην κορυφή του Πρωταθλήματος με 12 βαθμούς διαφορά από τον Hamilton. Ο 18ος αγώνας του φετινού Πρωταθλήματος της Formula 1 θα πραγματοποιηθεί στο Μεξικό, στο τριήμερο μεταξύ 5 και 7 Νοεμβρίου. 

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles