spot_img

Το Ford Mustang Mach-E απέσπασε 5 αστέρια στην ασφάλεια και τις περιβαλλοντικές επιδόσεις

Το νέο Ford Mustang Mach-E πρόσθεσε στη φαρέτρα του ένα καταπληκτικό «διπλό πεντάρι» αστεριών στις αξιολογήσεις των ανεξάρτητων οργανισμών Euro NCAP και Green NCAP. 

Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford αρίστευσε με 5 αστέρια στις αξιολογήσεις τόσο του ανεξάρτητου οργανισμού ασφάλειας όσο και της ανεξάρτητης πρωτοβουλίας που προάγει την εξέλιξη οχημάτων τα οποία είναι καθαρά, αποδοτικά ενεργειακά και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Οι επιδόσεις της Mustang Mach-E στις αυστηρές δοκιμές πρόσκρουσης παρήγαγαν σκορ 92% για την προστασία ενηλίκων επιβατών και 86% για την προστασία των παιδιών. 

Οι στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού, όπως τα Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, Pre-Collision Assist με Auto Emergency Braking και Lane-Keeping System με Blind Spot Assist, συνέβαλαν επίσης στην κορυφαία βαθμολογία της Mustang Mach-E στον τομέα της ασφάλειας. Το SUV της Ford πήρε άριστα στις τεχνολογίες υποστήριξης αλλαγής λωρίδας.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP ΗΠΑ.

Με την ισχύ ενός αμιγώς ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου μηδενικών ρύπων που προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 610 km (WLTP), η Mustang Mach-E διέπρεψε και στις δοκιμές καθαρού αέρα και αερίων του θερμοκηπίου που διεξήγαγε ο οργανισμός Green NCAP.

Το σκορ 94% για την ενεργειακή απόδοση περιλάμβανε τη μέγιστη βαθμολογία για τη λειτουργία σε ψυχρές και θερμές συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών.

Οι νέες διακρίσεις των Euro NCAP και Green NCAP έρχονται να προστεθούν σε μία λίστα 20 και πλέον βραβείων για τη νέα Mustang Mach-E από όλο τον κόσμο – από το iF DESIGN AWARD για την ενσωμάτωση των ηχείων του premium B&O Sound System, μέχρι την κατάκτηση από την Ford του βραβείου συνδεδεμένου οχήματος «Connected Car Manufacturer Award» της MOTUL για την τεχνολογία SYNC επόμενης γενιάς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Mustang Mach-E είναι ένα από τα έξι μοντέλα της Ford με εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα μέχρι τώρα που έχουν βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις αξιολογήσεις του Euro NCAP. Αναμεσά τους τα νέα Ford Puma και Kuga, συμπεριλαμβανομένων των Kuga Plug-In Hybrid και Kuga Hybrid, Explorer PlugIn Hybrid, Focus και Fiesta.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles