spot_img

O Herner αποκαλεί τον Hamilton υποκριτή

Ο Christian Horner μίλησε για τον Lewis Hamilton και τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς σχετικά με την κυριαρχία της Red Bull Racing τα τελευταία χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια είναι ευρέως γνωστό πως οι σχέσεις των ανθρώπων της Red Bull Racing και της Mercedes-AMG δεν είναι οι καλύτερες. Σε πληθώρα περιπτώσεων έχουμε δει οδηγούς ή παράγοντες της μίας ομάδας να «τη λένε» στην άλλη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο στόχαστρο των «ταύρων» και ειδικά του Κρίστιαν Χόρνερ, έχει μπει ο Lewis Hamilton. Ο Βρετανός έχει κάνει δηλώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν πως η RB19 είναι το πιο κυρίαρχο μονοθέσιο στην ιστορία της Formula 1. Επιπλέον, η πρότασή του να ξεκινά η εξέλιξη των μονοθεσίων της επόμενης σεζόν μετά το πρώτο μισό αυτής που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει δεχθεί σκληρή κριτική. Μπορεί η άποψή του να είναι ίδια από την εποχή που κέρδιζε τίτλους με τη Mercedes ώστε να σταματήσουν οι κυριαρχίες μιας ομάδας, ωστόσο στηv RBR το βλέπουν σαν τρόπο να μειωθεί το αγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Σε δηλώσεις του στο «Eff Won with DRS podcast», o Horner δεν δίστασε να «ρίξει βέλη» προς τον οδηγό της Mercedes.

«Πιστεύω πως ο Hamilton έχει επιλεκτική μνήμη. Ξέρετε, μερικές από τις νίκες που έκαναν ήταν “αισχρές”. Είμαστε σε μία περίοδο δύο ετών που μας πηγαίνουν όλα καλά και αν κάποιος δεν μπορεί να λέει κάτι γι’ αυτό, είναι ο Hamilton».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Βραζιλίας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο.


Όπως είναι λογικό, η συζήτηση πήγε στη σεζόν του 2021. Ο Βρετανός της Red Bull Racing τόνισε τις διαφορές μεταξύ των δύο σεζλιν και μίλησε για τον ανταγωνισμό που… έρχεται.

«Η δουλειά μου είναι να κερδίζει η ομάδα. Το 2021 ήταν η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία του σπορ. Ήταν μια τιτανομαχία από τον πρώτο αγώνα μέχρι το Άμπου Ντάμπι στο οποίο ήταν δύο οδηγοί ισόβαθμοι. Ήταν απίστευτο. Εκείνη η χρονιά με γέρασε. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως η ζωή μου είναι πιο ευχάριστη, με λιγότερο άγχος. Όμως σίγουρα θα έρθουν πιο κοντά τα μονοθέσια, είναι θέμα χρόνου. Ήδη αυτό συμβαίνει. Ειδικά από την επόμενη σεζόν και το 2025, θα το δείτε να συμβαίνει όλο και περισσότερο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles