spot_img

Ο Horner θεωρεί τυχερό τον Hamilton στο Μεξικό

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, είχε άκρως επικριτικά σχόλια να κάνει για τον αγώνα του Lewis Hamilton στο Μεξικό. 

Μια από τις αγαπημένες ασχολίες του Christian Horner είναι αναμφίβολα να κάνει σχόλια για τους άμεσους αντίπαλους της Red Bull Racing. Τελευταίο παράδειγμα είναι τα σχόλια που έκανε για τον αγώνα του Lewis Hamilton στο Grand Prix Μεξικού. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε δεύτερος και μείωσε στους 20 βαθμούς τη διαφορά από τον Σέρχιο Πέρεζ στο πρωτάθλημα οδηγών.

O Christian Horner μίλησε για τον Hamilton και το αποτέλεσμα που είχε στο Μεξικό.

«Είχαν αρκετή τύχη στον αγώνα με την κόκκινη σημαία γιατί μπήκαν πολύ νωρίς για αλλαγή ελαστικών ενώ ήταν σε στρατηγική ενός pit-stop. Πιστεύω πως δίχως την κόκκινη σημαία θα είχε τερματίσει πίσω από τους οδηγούς της Ferrari. Είναι όμως αλήθεια πως είχε καλό ρυθμό και καλή διαχείριση ελαστικών, όπως όλη τη σεζόν».

Πάντως, ο Βρετανός αναγνωρίζει ένα πράγμα: η ταχύτητα που θα έχει η Mercedes στον αγώνα της Βραζιλίας που διεξάγεται στην πίστα του Ιντερλάγκος.

«Ήταν πολύ ανταγωνιστικοί στο Όστιν, όμως με όλα όσα έγιναν στο Μεξικό είναι δύσκολο να κρίνουμε την πραγματική τους ταχύτητα. Σίγουρα αναμένουμε να είναι γρήγοροι στη Βραζιλία. Όμως για εμάς ο αγώνας είναι πληγή από πέρυσι διότι δεν είχαμε κάνει καλή προετοιμασία»

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #128 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού με ένα κλικ εδώ. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles