spot_img

Οργισμένος ο Alonso με τα σενάρια ανταλλαγής του με τον Perez

Ο Fernando Alonso προειδοποιεί πως θα υπάρξουν συνέπειες για εκείνους που έσπειραν αβάσιμα σενάρια περί μετακίνησής του από την Aston Martin στη Red Bull για το 2024.

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένα χάος στα social media σχετικά με μία φήμη που κυκλοφορεί στο paddock της Formula 1. Ο λόγος για τον Fernando Alonso που σύμφωνα με τις φήμες αυτές, ετοιμάζει είτε την πρόωρη απόσυρση του από το σπορ (σ.σ. το συμβόλαιο του με την Aston Martin λήγει στο τέλος του 2024) είτε την μετακίνηση του στην πρωταθλήτρια Red Bull πλαισιώνοντας τον 3 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Max Verstappen. Μάλιστα, μέχρι και ο έγκριτος δημοσιογράφος, Albert Fabrega, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter που υπαινίσσεται ότι στα paddock κυκλοφορεί μια φήμη που αφορά τη σύνθεση των οδηγών για το 2024, χωρίς πάντως να το διευκρινίζει στην ανάρτηση του.

Και ενώ οι φήμες σχετικά με το ότι ο Ισπανός θα βρίσκεται εκτός Aston Martin του χρόνου έχουν απορριφθεί από το περιβάλλον της ομάδας, ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του Grand Prix Βραζιλίας, τόνισε πως θα υπάρξουν συνέπειες σε εκείνους που διακινούν αυτά τα ψεύδη. Πιο συγκεκριμένα:

«Είναι απλώς φήμες, κλασικές φήμες απ’ τα paddock, από ανθρώπους που προσπαθούν να κοροϊδέψουν και να αποκτήσουν followers μέσα απ’ αυτό ή κάτι ανάλογο. Αλλά δεν μπαίνω σε αυτό το τρυπάκι. Δεν το απολαμβάνω γιατί ακόμα και σε αυτό το δωμάτιο, εκτιμώ ότι όλοι είστε δημοσιογράφοι, επαγγελματίες άνθρωποι, που είστε στη F1 τόσα χρόνια. Κερδίζετε τον σεβασμό και έτσι πρέπει να είναι. Οπότε, όλες οι φήμες προέρχονται από άτομα που δεν είναι σε αυτό το δωμάτιο, είναι εδώ για να κάνουν πλάκα και νομίζω ότι δεν είναι αστείο όταν παίζουν με το οτιδήποτε. Πιστεύω πως δεν είναι αστείο αυτό που κάνουν. Αυτό είναι το μόνο που κάνουν, δημιουργούν φήμες και θα διασφαλίσω πως θα υπάρξουν συνέπειες για τις πράξεις τους».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #128 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού με ένα κλικ εδώ. 

Και ενώ η Aston Martin διανύει μια δύσκολη (αγωνιστικά) περίοδο, δεδομένου το πόσο δυνατά ξεκίνησε τη σεζόν, ο Alonso τονίζει ότι είναι σημαντικό να επικεντρωνόμαστε στη μεγάλη εικόνα και τη συνολική πρόοδο που έχει κάνει η Βρετανική ομάδα, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

«Προφανώς δεν είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θέλουμε. Όλοι προσπαθούμε να φτάσουμε στο καλύτερό μας επίπεδο, το οποίο προφανώς δεν είναι αυτό που δείχνουμε τώρα. Αλλά αναλύουμε κάποιες από τις αναβαθμίσεις που φέραμε τελευταία. Εδώ στη Βραζιλία έχουμε το Sprint format, οπότε ίσως είναι ένα πιο παραδοσιακό Σαββατοκύριακο για εμάς, απ’ την άποψη ότι δεν θα πειραματιστούμε με το μονοθέσιο στον βαθμό που το κάναμε τα δύο προηγούμενα Grand Prix. Προφανώς, δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Mike [Krack] δεν είναι ευχαριστημένος, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την τρέχουσα φόρμα. Αλλά την ίδια στιγμή, είπα πριν από μερικούς αγώνες, αυτή η ομάδα ήταν 250 άτομα πριν από δύο χρόνια, τώρα βρισκόμαστε σε αυτή τη μετάβαση για να είμαστε αισίως υποψήφιοι για τίτλους για το μέλλον με 800 άτομα προσωπικό και ένα νέο εργοστάσιο. Επτά βάθρα φέτος, 200 βαθμοί περισσότεροι από πέρυσι, όλα αυτά τα πράγματα δεν συμβαδίζουν με την τωρινή μας φόρμα. Δεν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πολύ δραματικοί, όταν η φετινή σεζόν είναι μια τρομερή σεζόν για εμάς (συνολικά)».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles