spot_img

Ο κινητήρας της Ferrari το 2023 θα είναι πανίσχυρος

Το μονοθέσιο της Scuderia Ferrari στη Formula 1 το 2023 αναμένεται να έχει μία πιο ισχυρή και παράλληλα πιο αξιόπιστη μονάδα ισχύος.

Οι τεχνικοί κανονισμοί της Formula 1 από το 2022 απαγορεύουν στους κατασκευαστές κινητήρων να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Αυτό το μέτρο πάρθηκε ώστε να μπορέσουν να εστιάσουν στην εξέλιξη της επόμενης γενιάς μονάδων ισχύος που θα παρουσιαστούν το 2026.

Η Scuderia Ferrari αντιμετώπισε πληθώρα προβλημάτων αξιοπιστίας κατά τη διάρκεια του 2022. Αυτό οδήγησε την ιταλική ομάδα να μειώσει την ισχύ της μονάδας ισχύος της, ώστε να αντιμετωπίσει τις εγκαταλείψεις που της στέρησαν τουλάχιστον δύο νίκες στη χρονιά. Αυτό αναμένεται να αλλάξει το 2023.

Η ομάδα του Μαρανέλο, παρά το πάγωμα στην εξέλιξη, θα σταθεί στον κανονισμό που επιτρέπει αλλαγές στη μονάδα ισχύος για λόγους αξιοπιστίας. Σύμφωνα με το Soymotor, οι λύσεις που ετοιμάζει η Ferrari στην αξιοπιστία αναμένεται να «ξεκλειδώσουν» περισσότερη απόδοση την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η αύξηση στην ισχύ μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 30 ίππους, κάτι το οποίο σημαίνει αρκετά δέκατα του δευτερολέπτου σε χρόνο.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #104 με τις τελευταίες εξελίξεις της Formula 1. 

Η Ferrari έχει ήδη ανακοινώσει την ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου του 2023. Την επόμενη σεζόν, η ιταλική ομάδα θα ριχτεί στη μάχη του τίτλου έχοντας νέο επικεφαλής. Ο Fred Vasseur θα αντικαταστήσει τον Mattia Binotto, με τον ιταλό να αποχωρεί από το Μαρανέλο έπειτα από 28 χρόνια.

Οδηγοί της Scuderia θα είναι για τρίτη χρονιά οι Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles