spot_img

Ο Leclerc δεν έχει το… μάτι του Hamilton

O Charles Leclerc αποκάλυψε ένα χάρισμα που έχει ο Lewis Hamilton και δεν έχει εκείνος, κάτι το οποίο έρχεται με την εμπειρία.

Οι οδηγοί της Formula 1 αναζητούν διαρκώς την τελειότητα. Ο τρόπος… αναζήτησης, ποικίλει ανάλογα τον οδηγό. Κάποιοι αφοσιώνονται στην βελτίωση των αγωνιστικών τους προσόντων με βάση το φυσικό τους ταλέντο ώστε να φτάσουν το επίπεδο που επιθυμούν. Άλλοι κοιτούν περισσότερο τον τεχνικό τομέα ώστε να γίνουν καλύτεροι οδηγοί.

Με την πάροδο του χρόνου, ειδικά οι κορυφαίοι οδηγοί, είναι σε θέση να προσαρμόζονται σε κάθε λογής μονοθέσιο. Παράλληλα, μπορούν να αντιληφθούν με λεπτομέρεια τις αρετές άλλων μονοθεσίων στην πίστα, κάτι που με γυμνό μάτι εμείς οι… θνητοί αδυνατούμε να κατανοήσουμε.

Ο Charles Leclerc είναι ένας οδηγός που με το ταλέντο του κατάφερε να γίνει από μικρή ηλικία οδηγός της Scuderia Ferrari. Στόχος του τώρα είναι να εκθρονίσει τον MAx Verstappen από την κορυφή της Formula 1 και να πάρει εκείνος τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Μονεγάσκος μιλώντας στο AMuS αποκάλυψε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε με τον Lewis Hamilton της Mercedes-AMG σχετικά με το μονοθέσιο του Ολλανδού, από την οποία φαίνεται το χάσμα εμπειρίας μεταξύ των δύο.

«Μίλησα με τον Lewis Hamilton μετά τον αγώνα στο Μεξικό. Μου είπε πως μπορεί να αντιληφθεί ακριβώς τι κάνει καλύτερα το μονοθέσιο του Verstappen από το δικό του. Μπορεί για εκείνον να ισχύει αυτό, όμως πρέπει να παραδεχθώ πως δεν μπορώ να δω τέτοιες λεπτομέρειες. Μιλάμε για απειροελάχιστες διαφορές σε τεχνικά ζητήματα. Φυσικά μπορείς να δεις τον τρόπο με τον οποίο ένα μονοθέσιο κερδίζει χρόνο σε σχέση με εσένα. Προσωπικά, προτιμώ να βλέπω βίντεο από onboard κάμερες. Από το κράνος ενός οδηγού μπορείς να δεις τι κάνει και τι δεν κάνει ένα μονοθέσιο στην πίστα».

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles