spot_img

Πότε θα αποχωρήσει ο Verstappen από την F1;

O Max Verstappen ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του από την F1 και μαρτύρησε το πότε περίπου θα συμβεί αυτό. 

Νέα… βόμβα από τον Max Verstappen σχετικά με το μέλλον του στη Formula 1. O Ολλανδός βρίσκεται στο σπορ από το 2015 και φέτος πανηγύρισε τον τρίτο τίτλο της καριέρας του, και μάλιστα με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο.

Γνωρίζουμε από προηγούμενες δηλώσεις του πως η επιθυμία του είναι να μην αγωνίζεται για όλη του την καριέρα στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ. Πλέον όμως ο 26χρονος έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του.

Όταν ρωτήθηκε από τη Blick σχετικά με το πώς φαντάζεται τη Formula 1 σε 10 χρόνια από τώρα (2033), ο Verstappen απάντησε.

«Η βενζίνη μπορεί να έχει καταργηθεί μέχρι τότε λόγω της στροφής σε εναλλακτικές μορφές καυσίμου. Το σπορ μας γίνεται συνεχώς πιο φιλικό προς το περιβάλλον και βιώσιμο. Το μόνο πράγμα που είναι δεδομένο είναι πως μέχρι τότε ο Μαξ Φερστάπεν δεν θα βρίσκεται στη Formula 1».

Το συμβόλαιό του με τη Red Bull Racing έχει ισχύ μέχρι το 2028. Εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακοινώσει πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του και σε άλλες μορφές αγώνων όπως το WEC. Μάλιστα θέλει να συμμετάσχει στις 24 Ώρες Λε Μαν με τον Φερνάντο Αλόνσο δημιουργώντας έτσι μια «superteam».

Ο Verstappen είναι σε διαδικασία δημιουργίας της δικής του αγωνιστικής ομάδας. Ήδη έχει στην κατοχή του μια Porsche 911 GT3 και σύντομα αναμένεται να κάνει δοκιμές με το αγωνιστικό αυτοκίνητο σε πίστα.

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles