spot_img

Ο Leclerc έχει όρο αποδέσμευσης από τη Ferrari

O Charles Leclerc υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Scuderia Ferrari ωστόσο εμπεριέχει έναν όρο που… τρέμουν όλοι οι τιφόζι. 

Η Scuderia Ferrari έδειξε τις προθέσεις της για το μέλλον υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τον Charles Leclerc. Στο πρόσωπο του Μονεγάσκου βλέπει τον επόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή της και ποιος άλλωστε μπορεί να την αδικήσει.

Ο Leclerc βρίσκεται από μικρή ηλικία στην ακαδημία της Ferrari, από την οποία κατάφερε να αναδειχθεί σε μικρές κατηγορίες μονοθεσίων. Μόλις στη δεύτερη σεζόν του στη Formula 1 πήρε την ευκαιρία να οδηγήσει για την ιταλική ομάδα εκπληρώνοντας ένα μεγάλο του όνειρο.

Μέχρι σήμερα έχει πάρει 5 νίκες, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει κάποιο πρωτάθλημα. Με το νέο του συμβόλαιο, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των Ιταλών και μελλοντικά επιθυμεί μόνο επιτυχίες.

Στο νέο του συμβόλαιο πέρα από αυξημένες κατά πολύ αποδοχές, υπάρχουν και άλλοι όροι. Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο Leclerc υπέγραψε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Scuderia μέχρι τουλάχιστον το 2028.

Ωστόσο υπάρχει ένας όρος ο οποίος προβλέπει τη λύση της συνεργασίας τους το 2026, εφόσον ο Leclerc δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλο. Εφόσον ισχύουν όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, η Ferrari εμφανίζεται αισιόδοξη πως θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα μονοθέσιο με το οποίο ο Μονεγάσκος θα ανέβει στην κορυφή της Formula 1.

To νέο μονοθέσιο της Scuderia Ferrari αναμένεται να παρουσιαστεί στις 13 Φεβρουαρίου. Πέραν του Leclerc, δεν γνωρίζουμε εάν ο Carlos Sainz θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους».

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles