spot_img

Ο Leclerc έχει παράπονα από την επιθετικότητα του Sainz στον Αγώνα Σπριντ

Ο Charles Leclerc μίλησε για τη μάχη του με τον Carlos Sainz στον Αγώνα Σπριντ του Grand Prix Κίνας και είχε μόνο παράπονα να κάνει από τη συμπεριφορά του Ισπανού.

Η μονομαχία των Charles Leclerc και Carlos Sainz στον 16ο γύρο του Αγώνα Σπριντ της Κίνας έκρινε την 3η θέση. Τη στιγμή που ο Μονεγάσκος προσπαθούσε να περάσει τον teammate του στη Scuderia Ferrari, ο Ισπανός άνοιξε τη γραμμή του, με αποτέλεσμα τα δύο κόκκινα μονοθέσια να έχουν επαφή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Sergio Perez να ανοίξει τη διαφορά και να εξασφαλίσει στην 3η θέση. Ο Leclerc εξέφρασε τα παράπονά του για τον Sainz μέσω του ασυρμάτου, μιλώντας με τους μηχανικούς του.

«Μάχεται περισσότερο μαζί μου, παρά με τους υπόλοιπους».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον Αγώνα Σπριντ ανέφερε.

«Ήμασταν πολύ τυχεροί που τερματίσαμε έπειτα από αχρείαστες επαφές. Έκανα πολύ καλό αγώνα, ειδικά προς το τέλος του. Είναι κρίμα που έχασα τόσο χρόνο στη μάχη με τον Carlos. Θα μπορούσα να φτάσω τον Perez. Πιστεύω πως η άμυνα του Carlos ήταν πολύ επιθετική. Για μεταξύ μας μάχη ήταν πολύ επιθετική. Στο παρελθόν είχαμε μάχες στο όριο κι εγώ μπορεί να το ξεπερνούσα. Σήμερα ήταν η σειρά του να ξεπεράσει τα όρια. Θα συζητήσουμε το τι έγινε».

Ακούστε τη νέα μας εκπομπή για την F1 με την ανάλυση του GP Ιαπωνίας και τις προβλέψεις μας για τον αγώνα της Κίνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles